Henk Westbroek boeken

€2.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Henk Westbroek boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Henk Westbroek. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Henk Westbroek, geboren 27-2-1952 en getogen Utrechter in hart en nieren. Hij werd in de jaren ’80, samen met René Meister en Henk Temming, bekend met “Het Goede Doel”. Niet alleen als zanger, maar ook als (co-)auteur van diverse hits. In de jaren ’80 werd ‘Het goede doel’ samen met de groep ‘Doe Maar’ gezien als één van de belangrijkste Nederlandstalige groepen. ‘Het goede doel’ won ook diverse prijzen waaronder een zilveren harp en de Gouden Notenkraker.

Biografie Henk Westbroek

‘België’ en ‘Vriendschap’ van het Goede Doel, ‘Toveren’ van Herman van Veen, ‘Vrede’, het songfestivalliedje van Ruth Jacott. Maar ook  ‘Mag ik naar je kijken’ van Marcel de Groot en ‘Alles kan een mens gelukkig maken’ van Rene Froger. Het zijn maar een paar van de ontelbare hits die van Henk afkomst zijn. Sinds 1992 is Henk Westbroek op de solotour. Wat hem tot nu toe 4 cd’s opleverde (de laatste is ‘Evenbeeld’ april 2002). En diverse hits zoals ‘Loods me door de storm’, en ‘Zelfs je naam is mooi’, welke tientallen weken in alle toonaangevende hitlijsten stond. Henk is iemand die plezier heeft in de dingen die hij doet: zanger, presentator bij RTV Utrecht, en kroegbaas. Hij is op vele markten thuis en doet dit met veel plezier. Tevens geniet hij op al deze fronten grote bekendheid.

Boekingen van Henk Westbroek

Dat Henk plezier heeft in zijn vak, was in 2009 wekenlang te zien bij de Tros in ‘De beste zangers van Nederland’. Samen met Gordon, Danny de Munk, Albert West, Thomas Berge en Nick en Simon vertoefde Henk een week lang in een villa op Ibiza. Tijdens de afleveringen zongen de artiesten elkaar repertoire waarna de beste vervanger werk gekozen. Met zijn jarenlange ervaring, grappige anekdotes en welgemikte grappen word Henk gezien als een icoon van de Nederpop- historie.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Henk Westbroek kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Henk Westbroek wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Henk Westbroek wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Henk Westbroek online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Henk Westbroek kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Henk Westbroek boeken

Ben jij benieuwd hoe je Henk Westbroek kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Henk Westbroek boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Henk Westbroek

Henk Westbroek inhuren

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Henk Westbroek

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonNederlandstalig€2995,-

Vergelijkbare artiesten

€2.695,-
€2.975,-
€2.795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand