Ben Saunders boeken

€2.975,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2975,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 800 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround

Zanger/tatoo-zetter/freefighter Ben Saunders werd in 2010 in één klap beroemd in Nederland toen hij de televisie talentenjacht 'The Voice of Holland' won. Tijdens de auditie van het programma maakte hij een verpletterende indruk toen hij 'Use Somebody' van Kings of Leon vertolkte.

Ben Saunders boeken

In de finale zong hij 'When a man loves a woman' (oorspronkelijk van Percy Sledge). In dezelfde periode won zijn oudere broer Dean Saunders de talentenjacht Popstars 3. De twee broers waren al langere tijd aan het proberen om door te breken. Samen deden ze nog mee aan het Nationale Songfestival waar ze één-na-laatste werden.

Boekingen van Ben Saunders

Ben Saunders heeft onlangs al zijn gouden tanden laten verwijderen. Zijn vele tattoos prijken nog wel op zijn lichaam. Na een tijd gestopt te zijn geweest pakt vanaf vandaag Ben Saunders zijn muziekcarrière weer op. Het is enige tijd rustig geweest rondom de zanger, door zijn bekende tattoo shops kon hij zijn zangcarrière niet meer combineren, maar vanaf heden is Ben Saunders weer terug.

Direct Ben Saunders huren? Klik hier voor boekingen van Ben Saunders

Ben Saunders boeken

€2.975,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ben Saunders

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 800 personen1 persoonAllround€2975,-

Vergelijkbare artiesten

€2.795,-
€2.795,-
€2.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand