Ben Saunders boeken

€2.975,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2975,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 800 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround

Wil jij Ben Saunders boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Ben Saunders. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Zanger/tatoo-zetter/freefighter Ben Saunders werd in 2010 in één klap beroemd in Nederland toen hij de televisie talentenjacht ‘The Voice of Holland’ won. Tijdens de auditie van het programma maakte hij een verpletterende indruk toen hij ‘Use Somebody’ van Kings of Leon vertolkte.

Biografie Ben Saunders

In de finale zong hij ‘When a man loves a woman’ (oorspronkelijk van Percy Sledge). In dezelfde periode won zijn oudere broer Dean Saunders de talentenjacht Popstars 3. De twee broers waren al langere tijd aan het proberen om door te breken. Samen deden ze nog mee aan het Nationale Songfestival waar ze één-na-laatste werden.

Boekingen van Ben Saunders

Ben Saunders heeft onlangs al zijn gouden tanden laten verwijderen. Zijn vele tattoos prijken nog wel op zijn lichaam. Na een tijd gestopt te zijn geweest pakt vanaf vandaag Ben Saunders zijn muziekcarrière weer op. Het is enige tijd rustig geweest rondom de zanger, door zijn bekende tattoo shops kon hij zijn zangcarrière niet meer combineren, maar vanaf heden is Ben Saunders weer terug.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Ben Saunders kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Ben Saunders wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Ben Saunders wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Ben Saunders online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Ben Saunders kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Ben Saunders boeken

Ben jij benieuwd hoe je Ben Saunders kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Ben Saunders boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Ben Saunders

Ben Saunders inhuren

€2.975,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ben Saunders

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 800 personen1 persoonAllround€2975,-

Vergelijkbare artiesten

€2.995,-
€2.750,-
€2.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand