Cho boeken

RICHTGAGE: CIRCA € 2.500,- TOT € 3.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 20 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Rap-act
 • Genre
  Urban / Hip Hop

Giovanni Rustenberg, artiestennaam Cho (Amsterdam, 6 februari 1993), is een Nederlands rapper. Hij maakt deel uit van de hiphopcollectieven SlodderVosGang en Straight Outta Control. Daarnaast treedt hij solo op.

Cho boeken

Rustenberg groeide op in de Amsterdamse Bijlmer en interesseerde zich eerst vooral voor voetbal. Door zijn broer kreeg hij steeds meer aandacht voor hiphop, en vervolgens ging hij ook freestylen. In 2011 begonnen hij, Adje, Reverse en Jayh met het hiphopcollectief SlodderVosGang. De samenstelling ervan wijzigde zich in de loop van de tijd. In september 2014 tekende hij een contract bij het hiphoplabel Top Notch. Na de duistere single '93 volgde het luchtige Misschien wel hè? De single sloeg aan op het internet en de titelwerd een meme op Twitter en Instagram. Zijn eerste reguliere album, Knock Knock III (2016), bereikte de derde plaats van de Album Top 100.

Boekingen van Cho

Daarnaast was hij in 2015 een van de oprichters van Straight Outta Control, samen met Adje, Big2, Dio, Hef en MocroManiac. Een belofte kun je hem dan ook niet meer noemen. De hits die Cho op YouTube scoort, genieten miljoenen views. Daarmee lijkt zijn opmars onstuitbaar. Niemand kan om zijn creatieve stemgebruik, unieke flow en stijlvolle voorkomen heen. Je komt hem overal tegen, van grote festivals tot intieme clubs! Is Cho hard op weg één van de populairste rappers te worden? Misschien wel hè!?

Direct Cho huren? Klik hier voor boekingen van Cho

Video afspelen

Cho boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

De prijzen van Cho

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optreden Duur Geluid Bezetting Genre Prijs
Rap-act1 x 20 minutenexclusief1 persoonUrban / Hip HopOp aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag