Zack Ink boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Rapper
 • Genre
  Urban / Hip Hop

De naam Zack Ink doet misschien niet direct een belletje rinkelen, maar zijn naam zegt het al; het is inkt wat de klok slaat bij deze rapper uit Rotterdam. Zo is zijn motto M.I.M.S., wat staat voor Meer Ink Meer Stacks (tevens de naam van zijn eerste mixtape), ging zijn single Ink over zijn tatts en is hij naast rapper ook nog eens… tattooartiest.

Zack Ink boeken

Zack Ink is een rapper uit Rotterdam. Met meerdere videoclips heeft hij al een flink repertoire opgebouwd, maar deze artiest houdt het daar niet bij! Naast het maken van muziek, heeft Zack Ink zijn leven een positieve draai gegeven door het oprichten van een eigen kledinglijn. Zoals hij zelf zegt: “Of je blijft achter of je zet die stap naar voren”.

Boekingen van Zack Ink

Zack Ink werd zo moe van het leven, dat hij besloot niet meer op de hoek te staan. Dat laat hij horen in zijn nieuwe single Goed, waarvan vandaag ook de video is gereleast. Nadat de rapper in 2013 zelfs werd neergestoken, beseft hij nu alleen maar meer hoeveel het leven waard is. “Ik ben wel wat rustiger geworden.” Hij bracht eerder het album “700 Stories” uit.

Direct Zack Ink huren? Klik hier voor boekingen van Zack Ink

Zack Ink boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Zack Ink

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rapper1 x 30 minutenexclusief2 personenUrban / Hip HopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand