Zack Ink boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Rapper
 • Genre
  Urban / Hip Hop

Wil jij Zack Ink boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Zack Ink. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De naam Zack Ink doet misschien niet direct een belletje rinkelen, maar zijn naam zegt het al; het is inkt wat de klok slaat bij deze rapper uit Rotterdam. Zo is zijn motto M.I.M.S., wat staat voor Meer Ink Meer Stacks (tevens de naam van zijn eerste mixtape), ging zijn single Ink over zijn tatts en is hij naast rapper ook nog eens… tattooartiest.

Biografie Zack Ink

Zack Ink is een rapper uit Rotterdam. Met meerdere videoclips heeft hij al een flink repertoire opgebouwd, maar deze artiest houdt het daar niet bij! Naast het maken van muziek, heeft Zack Ink zijn leven een positieve draai gegeven door het oprichten van een eigen kledinglijn. Zoals hij zelf zegt: “Of je blijft achter of je zet die stap naar voren”.

Boekingen van Zack Ink

Zack Ink werd zo moe van het leven, dat hij besloot niet meer op de hoek te staan. Dat laat hij horen in zijn nieuwe single Goed, waarvan vandaag ook de video is gereleast. Nadat de rapper in 2013 zelfs werd neergestoken, beseft hij nu alleen maar meer hoeveel het leven waard is. “Ik ben wel wat rustiger geworden.” Hij bracht eerder het album “700 Stories” uit.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Zack Ink kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Zack Ink wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Zack Ink wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Zack Ink online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Zack Ink kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Zack Ink boeken

Ben jij benieuwd hoe je Zack Ink kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Zack Ink boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Zack Ink

Zack Ink inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Zack Ink

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rapper1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek2 personenUrban / Hip HopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand