Lina Ice boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Zang / Rap act
 • Genre
  Urban / Hip Hop

Wil jij Lina Ice boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Lina Ice. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Een jonge gedreven getalenteerde zanger, geboren op 31 juli 1992. Met een percussie in zijn ene hand, pianospelend met de andere. Vanaf kleins af aan wist hij dat hij niets liever wilde dan optreden. En mensen vermaken met zijn prachtige stem, zoals zijn idolen Greg David en Usher.

Biografie Lina Ice

Als jonge drummer met een bijzondere timing, zag men in Lina een muzikant in spe. Na een tijdje gedrumd te hebben in een band en piano gespeeld te hebben tijdens familiegelegenheden, vond Lina dat het tijd werd om zijn muzikale horizon te verbreden. Sinds de eerste dag in de studio op de zolder van een vriend, heeft Lina op eigen houtje een enorme muzikale ontwikkeling doorstaan, door zelf songteksten te schrijven en beats te creëren op zijn oude Playstation. Zonder enige zangles, heeft Lina het luisteren naar akkoorden en het vertalen in zang, zichzelf aangeleerd.

Boekingen van Lina Ice

Al gauw werd het zijn omgeving duidelijk dat Lina talent had en werd zo nu een dan gevraagd om een optreden te verzorgen, waarmee hij zijn eigen nummers maar ook covers ten gehore bracht. In nog geen 4 jaar tijd ging Lina van een optreden in de aula op de middelbare school naar uitverkochte zalen in the Sand. Lina Ice is een performer in hart en nieren en garandeert een spetterend optreden!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Lina Ice kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Lina Ice wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Lina Ice wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Lina Ice online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Lina Ice kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Lina Ice boeken

Ben jij benieuwd hoe je Lina Ice kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Lina Ice boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Lina Ice

Lina Ice inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Lina Ice

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Zang / Rap act1 x 30 minutenexclusief en techniek2 personenUrban / Hip HopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand