Lina Ice boeken

RICHTGAGE: € 1.000,- tot € 1.500,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 20 minuten
 • Geluid
  exclusief en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Zang / Rap act
 • Genre
  Urban / Hip Hop

Een jonge gedreven getalenteerde zanger, geboren op 31 juli 1992. Met een percussie in zijn ene hand, pianospelend met de andere. Vanaf kleins af aan wist hij dat hij niets liever wilde dan optreden en mensen vermaken met zijn prachtige stem, zoals zijn idolen Greg David en Usher.

Lina Ice boeken

Als jonge drummer met een bijzondere timing, zag men in Lina een muzikant in spe. Na een tijdje gedrumd te hebben in een band en piano gespeeld te hebben tijdens familiegelegenheden, vond Lina dat het tijd werd om zijn muzikale horizon te verbreden. Sinds de eerste dag in de studio op de zolder van een vriend, heeft Lina op eigen houtje een enorme muzikale ontwikkeling doorstaan, door zelf songteksten te schrijven en beats te creëren op zijn oude Playstation. Zonder enige zangles, heeft Lina het luisteren naar akkoorden en het vertalen in zang, zichzelf aangeleerd.

Boekingen van Lina Ice

Al gauw werd het zijn omgeving duidelijk dat Lina talent had en werd zo nu een dan gevraagd om een optreden te verzorgen, waarmee hij zijn eigen nummers maar ook covers ten gehore bracht. In nog geen 4 jaar tijd ging Lina van een optreden in de aula op de middelbare school naar uitverkochte zalen in the Sand. Lina Ice is een performer in hart en nieren en garandeert een spetterend optreden!

Direct Lina Ice huren? Klik hier voor boekingen van Lina Ice

Lina Ice boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Lina Ice

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Zang / Rap act1 x 20 minutenexclusief en techniek2 personenUrban / Hip HopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand