Chaira Borderslee boeken

* Tape-act * Duur: in overleg * Geluid: tot 300 personen * Bezetting: 1 persoon * Genre: NL Popsongs OF Musical Highlights * Meerdere boekingsmogelijkheden (zie onder)

 

€1.800,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Als er een zangeres is die harten raakt, dan is het zonder twijfel Chaira Borderslee (Alkmaar, 1975). Zij liet het publiek ademloos achter als Aida in de gelijknamige mega succesvolle pop/rockmusical.

Chaira Borderslee boeken

Daarnaast schitterde Borderslee in de musicals West Side Story, Miss Saigon, Fame, Hair en Tarzan. In 2008 zegt ze de musicalwereld vaarwel om haar nieuwe dromen waar te maken. Chaira’s boodschap is liefde en genieten van het leven. Zij kan als geen ander dat gevoel uiten met haar uitmuntende zangkwaliteiten. Op dit moment steekt Chaira Borderslee haar talent in een nieuw jasje. Opnieuw opent ze haar hart voor de echte liefhebbers.

Boekingen van Chaira Borderslee

Momenteel werkt Chaira aan een Nederlandstalig popalbum, dat ondersteund gaat worden door de zender 100%NL. Chaira is te boeken voor exclusieve live optredens op een privéfeest met familie en vrienden, een bedrijfsfeest, gala, event,vernissage, business lunch of borrel. Geniet van een prachtig en onvergetelijk optreden van Chaira Borderslee. Optredens op maat zijn altijd bespreekbaar!

Direct Chaira Borderslee boeken? Klik hier voor boekingen van Chaira Borderslee

BOEKINGSMOGELIJKHEDEN* Ook te boeken met geluid tot 750 personen voor: € 2.250,-* 2 x 45 minuten unplugged met gitarist of pianist vanaf € 2.100,-* 2 x 45 minuten met een jazztrio vanaf € 2.700,-.

Video afspelen

Chaira Borderslee boeken

€1.800,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.500,-
€1.795,-
€1.695,-