Julia Van Bergen boeken

Winnares Junior Songfestival 2014
€1.795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1795,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround

Wil jij Julia van Bergen boeken op jouw feest of evenement? De carrière van Julia van Bergen begon al op jonge leeftijd. In 2014 won de destijds 15-jarige zangeres de finale van het Junior Songfestival. Dit deed  ze met haar zelfgeschreven nummer ‘Around’. Een paar jaar later deed Julia van Bergen met succes mee aan The Voice of Holland. In het team van Waylon wist Julia hoge ogen te gooien en een mega publiek voor zich te winnen.

Julia van Bergen boeken

De media optredens van Julia van Bergen hebben er mede voor gezorgd dat ze tegenwoordig een bekendheid is geworden op social media. Julia wordt met grote regelmaat benaderd voor samenwerkingen met internationale bedrijven op Instagram.

Artiesten boeken

Wanneer het past bij het imago van Julia, kijken we graag naar de mogelijkheden. Verder deelt Julia regelmatig covers via haar YouTube-kanaal, waarvan die van ‘Plankgas’ van Snelle en Frenna meer dan 3 miljoen views kreeg.

Boekingen van Julia Van Bergen

Op dit moment zit Julia regelmatig in schrijfsessies voor nieuwe nummers. In 2021, op haar verjaardag, verscheen haar meest recente single: ‘Laat Ze Maar Praten’ onder het label van Cloud9.

Direct Julia van Bergen boeken? Klik hier voor boekingen van Julia van Bergen

Julia Van Bergen boeken

€1.795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Julia Van Bergen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonAllround€1795,-

Vergelijkbare artiesten

€1.975,-
€1.995,-
€1.975,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand