Sandy Kandau boeken

€1.750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1750,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop / Allround

Sandy Kandau (Rheine, 10 oktober 1970) is een Nederlandse zangeres, actrice en illusioniste. Haar moeder was zangeres. Haar Indonesische vader speelde gitaar in de band &Joy. In 1986 debuteerde Sandy Kandau als zangeres. Met de zanger “Frank Ferrari” ging ze op tournee door Duitsland. Gedurende het einde van de jaren 80 en het begin van de jaren 90 werden met name in Duitsland drie singles uitgebracht onder de naam Sandy Rachel. In dezelfde tijd speelde ze in Cats als “Rumpelteazer”.

Sandy Kandau boeken

In 1992 trad Kandau toe tot de “Frogettes”, de achtergrondzangeressen van René Froger, en zong ze een duet met hem tijdens zijn concerten in Ahoy te Rotterdam. In 1994 zong en danste ze bij het achtergrondkoor van Candy Dulfer tijdens haar “Sax-A-Go-Go” tournee in onder andere Japan en de Verenigde Staten. In datzelfde jaar bracht ze het album “Nice to meet ya” uit en in Japan de single “Make it real”.

Boekingen van Sandy Kandau

Ze werkte als VJ bij de Nederlandse muziekzender TMF, waar zij onder andere gastpresentaties verzorgde bij “Sylvana's Soul”. In 1996 ging Kandau verder als solo-zangeres, en stapte uit de “Frogettes”. Ze speelde een rol als Assepoester in de Efteling Sprookjesshow, die een wereld award won. In het jaar 2000 was ze met de compositie “One step closer” één van de deelnemers aan het Nationale Songfestival. Tussen 2000 en 2002 vertolkte Kandau één van de hoofdrollen tijdens de Dinnershows van Frank Wenting. In het seizoen 2004-2005 acteerde ze in de musical “De Munk Live” van Danny de Munk, en was ze tijdelijk te zien in de TV-Serie Onderweg naar morgen (2004).

Direct Sandy Kandau huren? Klik hier voor boekingen van Sandy Kandau

Sandy Kandau boeken

€1.750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sandy Kandau

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonPop / Allround€1750,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€1.750,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand