Sandy Kandau boeken

€1.750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1750,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop / Allround

Wil jij Sandy Kandau boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Sandy Kandau. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Sandy Kandau (Rheine, 10 oktober 1970) is een Nederlandse zangeres, actrice en illusioniste. Haar moeder was zangeres. Haar Indonesische vader speelde gitaar in de band &Joy. In 1986 debuteerde Sandy Kandau als zangeres. Met de zanger “Frank Ferrari” ging ze op tournee door Duitsland. Gedurende het einde van de jaren 80 en het begin van de jaren 90 werden met name in Duitsland drie singles uitgebracht onder de naam Sandy Rachel. In dezelfde tijd speelde ze in Cats als “Rumpelteazer”.

Biografie Sandy Kandau

In 1992 trad Kandau toe tot de “Frogettes”, de achtergrondzangeressen van René Froger, en zong ze een duet met hem tijdens zijn concerten in Ahoy te Rotterdam. In 1994 zong en danste ze bij het achtergrondkoor van Candy Dulfer tijdens haar “Sax-A-Go-Go” tournee in onder andere Japan en de Verenigde Staten. In datzelfde jaar bracht ze het album “Nice to meet ya” uit en in Japan de single “Make it real”.

Boekingen van Sandy Kandau

Ze werkte als VJ bij de Nederlandse muziekzender TMF, waar zij onder andere gastpresentaties verzorgde bij “Sylvana’s Soul”. In 1996 ging Kandau verder als solo-zangeres, en stapte uit de “Frogettes”. Ze speelde een rol als Assepoester in de Efteling Sprookjesshow, die een wereld award won. In het jaar 2000 was ze met de compositie “One step closer” één van de deelnemers aan het Nationale Songfestival. Tussen 2000 en 2002 vertolkte Kandau één van de hoofdrollen tijdens de Dinnershows van Frank Wenting. In het seizoen 2004-2005 acteerde ze in de musical “De Munk Live” van Danny de Munk, en was ze tijdelijk te zien in de TV-Serie Onderweg naar morgen (2004).

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Sandy Kandau kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Sandy Kandau wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Sandy Kandau wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Sandy Kandau online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Sandy Kandau kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Sandy Kandau boeken

Ben jij benieuwd hoe je Sandy Kandau kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Sandy Kandau boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Sandy Kandau

Sandy Kandau inhuren

€1.750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sandy Kandau

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonPop / Allround€1750,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€1.975,-
€1.795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand