Broederliefde boeken

Uitsluitend tent/pleinfeesten/besloten events. Géén privé feesten!
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 50-60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid & techniek
 • Bezetting
  5 personen (1DJ + 4 MC's/Zangers)
 • Soort
  DJ/MC/Zang-act
 • Genre
  Urban / Hip-Hop

Wil jij Broederliefde boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Broederliefde. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Broederliefde

Broederliefde is de rapformatie rond Emms, Jerr, Sjaf, Edson en Mella. De Rotterdammers beginnen het delen van hun tracks via social media, waaronder Domme Jongens en Spangen. Met hun 101 Barz-sessies vallen ze verschillende keren in de prijzen, waarbij Broederliefde wordt onderscheiden met een State Award. Labanta is de eerste single die in 2014 verschijnt bij TopNotch. En binnen twee maanden wordt de video één miljoen keer bekeken. Later dat jaar volgt de EP Gevoelig Feestje.

Top 40 hits

In 2015 levert Broederliefde, samen met Ronnie Flex, een bijdrage aan Nu Sta Je Hier van SFB dat hun eerste Top 40-notering wordt. Ook verschijnt de EP Hard Work Pays Off. Waarvan Alaka (de samenwerking met KaliBwoy en SBMG) eveneens in de Top 40 komt. In het voorjaar van 2016 komt het collectief onder de aandacht met Ik Was Al Binnen, waarop ook Frenna te horen is. Kort daarna staat Broederliefde met twee nummers in de Top 40 als Do Or Die (met Jonna Fraser) in de lijst komt. Eind juni scoren ze met Jungle de tweede hit van hun album Hard Work Pays Off 2. Ook Mi No Lob groeit uit tot één van de populaire nummers van het album, maar weet de Top 40 niet te halen. Dat gebeurt wel met Kom Dichterbij Me, de opvallende samenwerking met Jan Smit. In oktober komen we Broederliefde tegen op samenwerkingen met D-Double (Kibra) en Jayh (Ballon). In december maken ze met Emms de track Het Is Een Feit.

Veel Osso

Op 29 april 2017 geeft Broederliefde een ’thuisconcert’ in Het Kasteel, het stadion van Sparta. Kort voor dat concert verschijnt er met Veel Osso een nieuwe track van de groep. In november verschijnt de track #JM. En in de video bij de track is aan het einde ook een cameo van Big Shaq te zien.

Broederliefde inhuren

In 2018 wil Broederliefde een tweede concert geven in Het Kasteel maar vanwege problemen met de organisatie wordt die show verplaatst naar de Rotterdamse Ahoy. Na Ik Was Al Binnen (2016) werkt Broederliefde in 2018 opnieuw samen met Frenna op de track Hoe Je Bent dat direct na de release op Spotify de meest gestreamde hit van het moment wordt.  Op 20 juli 2018 verschijnt het album We Moeten Door 2 waarop de groep samenwerkt met onder meer Frenna, Ronnie Flex, Josylvio, Afrojack en Glennis Grace. Met de track Waar Wacht Je Op geven ze een draai aan Blue (Da Ba Dee), de nummer 1-hit van Eiffel 65 uit 1999.  Na een klein jaartje rust qua nieuwe tracks verschijnen in juli 2019 de tracks Hoelan en Suave.

Boekingen van Broederliefde

In februari 2021 komt de groep met de single Vuur. Ze slaan in augustus de handen ineen met Chivv en leveren samen de single Henny Op Een Maandag af. In oktober 2022 lanceren ze hun album Strandje Aan De Maas, tegelijkertijd brengen ze de single Stunten uit. De single is een samenwerking met KA. Tegen het einde van 2023 brengen ze de single Appel Mint Puur uit. De opvolger Lost & Found lanceren ze in februari 2024.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Broederliefde kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Broederliefde wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Broederliefde wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Broederliefde online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Broederliefde kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Broederliefde boeken

Ben jij benieuwd hoe je Broederliefde kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Broederliefde boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Broederliefde

Broederliefde inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Broederliefde

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ/MC/Zang-act1 x 50-60 minutenexclusief geluid & techniek5 personen (1DJ + 4 MC's/Zangers)Urban / Hip-HopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand