Broederliefde boeken

Uitsluitend tent- en pleinfeesten en besloten events. Niet te boeken voor privé feesten!
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 50-60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid & techniek
 • Bezetting
  5 personen (1DJ + 4 MC's/Zangers)
 • Soort
  DJ/MC/Zang-act
 • Genre
  Urban / Hip-Hop

Broederliefde boeken? Een van dé rapsensaties van dit moment is de uit Rotterdam afkomstige groep Broederliefde. Broederliefde ontstond uit een stel voetbalvrienden uit Rotterdam die de scene bestormden met video’s, studiosessies en een mixtape. Het jaar 2016 was het echte startsein voor Broederliefde om heel Nederland te veroveren. Met records, prijzen en uitverkochte clubtours bewezen ze één van de beste live shows van het land te hebben. Of het nu 40.000 man op Pinkpop was of 2 keer een uitverkochte Melkweg, overal zet Broederliefde een ijzersterke show neer.  Die doen ze tegenwoordig doen met hun vaste muzikanten Landy (gitaar) en Vikesh (percussie en drums).

Broederliefde boeken

Broederliefde staat voor feest, hits, gezelligheid en een enorme beleving. Ze dikken dit  live extra aan met hun eigen special effects team. Of het nu de Vrienden van Amstel live is, Concert At Sea mainstage, uitverkochte grote popzalen als de Oosterpoort, 013 of Paradiso. Of exclusieve clubshows in zalen als Air Amsterdam of bedrijfsfeesten voor 500 man.

Aanstekelijke zomerhits

Broederliefde heeft een extreem verschillende fanbase en een vrij unieke positie binnen de Nederlandse pop scene. Met fans en concertbezoekers varierend tussen de leeftijd van 4 jaar tot 40 jarige en zelfs daarboven. En ze blijven mensen voor zich winnen met hun aanstekelijke zomerse hits.

Boekingen van Broederliefde

In een enorm tempo bouwden Broederliefde aan hun fanbase in Nederland & België. Zewonnen ze in 2013 hun eerste officiële prijs, De State Award voor beste mixtape. De gelijknamige mixtape “Broederliefde” brachten ze eind 2012 in eigen beheer en in een uitverkochte Waterfront uit. Het nieuwe jaar (2014) moest allemaal net een stukje officiëler en professioneler worden. Dus ging de groep een samenwerking aan met platenlabel TopNotch, zodat nog meer mensen Broederliefde wilden boeken.

Eerste single

In de zomer van 2014 brachten ze hun eerste single “Labanta” uit. Die stond in minder dan 7 weken op 1 miljoen YouTube views stond. Tevens behaalden ze daarmee in één dag 100.000 Spotify streams. De single werd een enorme hit. Begin September volgde de EP “Gevoelig Feestje” waarmee ze op nummer 3 binnenkwamen in de album top 100. Een ongekend succes voor de groep waarmee ze aantoonden populair te zijn door het hele land. Voorlopig niet zijn weg te denken als 1 van de belangrijkste nieuwe acts in Nederland.

Direct Broederliefde boeken? Klik hier voor boekingen van Broederliefde

Broederliefde boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Broederliefde

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ/MC/Zang-act1 x 50-60 minutenexclusief geluid & techniek5 personen (1DJ + 4 MC's/Zangers)Urban / Hip-HopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand