Ir-Sais boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Urban

Wil jij Ir-Sais boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Ir-Sais. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Irgwin Placido Sluis (Kralendijk, 29 september 1988), beter bekend als Ir-Sais, is een Nederlandse zanger afkomstig uit Bonaire.

Biografie Ir-Sais

Ir-Sais is bekend van de hits ‘Nada Un Ta Pasando” (1,5 miljoen views), ‘ABC ft Rocco Flava & D.A.N.D.O” (1,3 miljoen views), ‘No Worry ft. Bollebof” (1 miljoen views) en ‘Voor Jou ft. Keizer, Gio en Freddy Moreira” (1 miljoen views).

Boekingen van Ir-Sais

Ir-Sais heeft eind 2014 zijn eerste solo album uitgebracht ‘DEEPER”. Met deze album was hij genomineerd bij de FunX Awards in de categorie van ‘Beste Zanger” en hij was TOP1 op de XCHART van FUNX RADIO.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Ir-Sais kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Ir-Sais wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Ir-Sais wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Ir-Sais online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Ir-Sais kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Ir-Sais boeken

Ben jij benieuwd hoe je Ir-Sais kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Ir-Sais boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Ir-Sais

Ir-Sais inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ir-Sais

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand