Bokoesam boeken

* Rap-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: exclusief * Bezetting: 1 persoon * Genre: Urban / Hip Hop * RICHTGAGE: € 2.250,- tot € 2.750,-

Op aanvraag

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Samuel 'Bokoesam' Sekyere is de afstammeling van een Ghanese vader en een Nederlandse moeder. De Amsterdammer heeft zijn artiestennaam te danken aan zijn vrienden, die hem de bijnaam 'Bokoesam' gaven. Het is een mix van zijn naam Samuel en het Surinaamse woord 'bokoe' dat zich in het Nederlands vertaald naar 'stinkende vis' en als scheldwoord wordt gebruikt jegens Afrikanen.

Bokoesam boeken

Bokoesam begon op zijn 17e met het maken van muziek. Inmiddels is hij goed voor miljoenen YouTube views, artikelen op diverse platforms en veel boekingen door het hele land. Als een van de grootste hiphoptalenten uit Amsterdam Oost (verdomd, tegenwoordig zelfs IJburg) kwam hij in 2016 met een prima EP. Zijn muziek heeft een soulvolle tune, is soepel in de heupen en een tikkeltje ondeugend.

Boekingen van Bokoesam

De rapper werkte onder meer samen met Fresku, Hydroboyz, FS Green, SBMG, Keizer, Cho, Broederliefde, Kalibwoy, Jowy Rosé en Ronnie Flex. Beter hou je hem in de gaten!

Direct Bokoesam huren? Klik hier voor boekingen van Bokoesam

Video afspelen

Bokoesam boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag