Momi boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Rap act
 • Genre
  Urban

De muzikale invloeden van Momi liggen vooral overzees, grondleggers als Nas, Biggie en Tupac. De titel van de aanstaande debuut-EP zegt het al: dit is rauw. ‘’Mijn grootste inspiratiebron is zo real mogelijk zijn. Die rauwe game uit Engeland en Amerika vind ik hard. Niet die nieuwe hiphop. Niet teveel blije beats, maar echte hiphop, echt puur.’’ De EP is echte authentieke hiphop met een touch van R&B, zoals Momi het zelf omschrijft.

Momi boeken

Eerder al stond Momi meermaals als featuring op andere albums. Zo staat hij op ‘Ver Voor Die Money’ en ‘Stack Die Money’ op het album ‘Kleine Versnelling’ van Kevin. Momi werkt ook op zijn eigen EP niet alleen, maar wordt door verschillende muzikale vrienden bijgestaan. Zo horen we Lijpe, Kevin, Boef, Jordan en Heinek’n. Qua producties horen we veelal producers Gers Pardoel en Chievva aan het werk. Nadat Momhammed Djalabi, oftewel Momi, op 09-09-1999 naar Nederland vluchtte vanuit Soedan, spendeert hij in zijn basisschooltijd veel uren in het buurthuis. Daar komt hij voor het eerst in aanraking met het maken van muziek. Als kind deed hij mee aan workshops die werden gegeven door grotere namen als Mega Master van K-Liber. Door de muziek die zijn broer thuis afspeelde, hoort hij thuis onder andere Opgezwolle, Kimo en veel hiphop uit Engeland.

Boekingen van Momi

In zijn tienerjaren is hij niet altijd even serieus bezig met muziek, maar beseft dat veel mensen naar hem vragen op het moment dat hij de single en clip ‘Alles Op Zijn Tijd’ in 2014 uitbrengt.In het voorjaar van 2017 tekent Momi zijn platencontract bij Top Notch. Tot nu toe heeft hij nog niet veel optredens, maar daar komt snel verandering in nu zijn EP op de loer ligt. ‘’Ik wil echt overal staan, in clubs, poppodia en op festivals’’.

Direct Momi huren? Klik hier voor boekingen van Momi

Momi boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Momi

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap act1 x 30 minutenexclusief2 personenUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand