Ismo boeken

RICHTGAGE: boven € 3.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Rap-act
 • Genre
  Urban / Hip Hop

De rapper Ismo, geboren op 12 februari 1990 in Breda, kwam op zijn dertiende in aanraking met rapmuziek door het nummer Changes van 2Pac. Die rapte hij zo mee en maakte zelfs een Nederlandse tekst erop! Op zijn 22ste pakte Ismo het rappen echt op en nam hij samen met zijn neef Achmedos sessies op, die hij op YouTube plaatste. Later deed Ismo ook sessies voor het YouTube kanaal van Zonamo Underground. Deze sessies waren in korte tijd over de miljoenen views!

Ismo boeken

In 2014 brak Ismo door met zijn single #Eenmans, die hij in eigen beheer uitbracht op YouTube. Ook deze ging snel over de miljoen. Zijn flow wordt wel omschreven als “snel, kaal en hard” en ook wel als “energiek en aanstekelijk agressief”. In zijn teksten richt hij zich op het leven van de straat en daarnaast ook op politieke onderwerpen.

Boekingen van Ismo

Zijn debuutalbum De waarheid kwam bij iTunes op nummer 1 binnen. Meerdere YouTube-video’s werden miljoenen keren bekeken, waaronder #Eenmans, Kan Niet Hangen ft. Sevn Alias & MocroManiac en Morocash. In 2016 bracht Ismo zijn tweede album uit, Nu of nooit, met samenwerkingen van o.a. Boef, Kempi en Frenna. Ook in 2017 staat Ismo niet stil en brengt hij het album De Waarheid 2 uit, waar Lijpe en de Vlaamse rapper Soufiane Eddyani opstaan.

Direct Ismo huren? Klik hier voor boekingen van Ismo

Ismo boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ismo

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap-act1 x 30 minutenexclusief1 persoonUrban / Hip HopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand