BOEM boeken

Eventueel extra set mogelijk tegen meerprijs
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  2 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ + Live Saxofoon-act
 • Genre
  Funkyhouse

Erik Houweling is DJ en organisator van o.a. het North Sea Soul Festival en andere projecten onder de noemer Houweling Events. Na jarenlang de huis DJ van Eetcafe Boeren Verdriet en Restaurant Flow te zijn geweest is hij begin 2015 zijn evenementenbureau gestart. Mede werd het Glazen Huis Den Helder, North Sea Soul Festival en andere projecten met name in de binnenstad van Den Helder opgezet, en uiteraard de oprichting van BOEM! in 2013.

BOEM boeken

Bas Koning is opgegroeid in een muziekfamilie waar jazz de boventoon voerde, Jazzgitaar virtuoos Vincent Koning uit Den Haag komt uit hetzelfde nest. Bas heeft jarenlang in verschillende reggaeformaties gespeeld en zelfs als gastmuzikant in de zomer van 2012 op Texel meegespeeld met pianist/zanger Tony O’Malley (Kokomo) uit Groot Brittanië. Hij heeft zijn eigen geluid en is een subtiele toevoeging met zijn gevoel voor timing en finesse op de DJ klanken van Erik.

Boekingen van BOEM

BOEM! Funkyhouse is een combinatie van House en Funk/Jazz improvisatie en speelt veelal op strandtenten, winkelopeningen, modeshows en events. Ook op verscheidene festivals in Noord Holland heeft BOEM! gespeeld.

Direct BOEM huren? Klik hier voor boekingen van BOEM

BOEM boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van BOEM

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ + Live Saxofoon-act2 x 45 minutenexclusief2 personenFunkyhouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand