Chris Deluxe boeken

Unieke stijl van draaien!
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende DJ
 • Genre
  Eclectisch / House / Urban / Pop

Wil jij Chris Deluxe boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Chris Deluxe. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Maak kennis met Chris Deluxe! Zijn stijl is eclectisch, een mix tussen diverse muziekstromingen. Tracks wisselen elkaar af in verschillende genres zoals hiphop, house, pop, moombahton en classics. Wat begon als resident bij verschillende clubs in Groningen is al snel uitgegroeid tot optredens in binnen- en buiteland. Chris Deluxe is zeker niet onopgemerkt gebleven bij het grote publiek, zijn creatieve en uniek manier van draaien valt bij het grote publiek goed in de smaak.

Biografie Chris Deluxe

Met scratches en andere technieken mixt hij alles moeiteloos aan elkaar. Deze manier van draaien maakt hem een graag geziene gast in de clubs maar ook op festivals in binnen- en buitenland. Regelmatig wordt Chris uitgenodigd bij radiostations zoals Radio 538, SLAM! en 3FM, waar hij de meest besproken Dj sets draait. De video’s hiervan zijn o.a. op YouTube inmiddels honderdduizenden keren bekeken.

Bekende DJ boeken

Met een mix tussen diverse muziekstromingen creërt hij een eclectishe stijl. Hij mixt tussen verschillende genres, house, pop, moombahton, classics en hiphop. Met verschillende technieken mixt hij alles aan elkaar. Door zijn unieke stijl neemt zijn populariteit toe en draait hij in clubs al Ocean 41 en Anno.

Boekingen van Chris Deluxe

Ook was hij al te bewonderen op verschillende festivals; Freshtival en de Keiweek. Ook haalde hij de gefaamde finale van de dj-battle; Redbull 3Style. Chris is nu ook te boeken met het concept Chris Deluxe ‘In the Mix’, een complete show van 120 minuten. DJ-booth, licht & geluid tot 250 personen en technicus zijn inbegrepen. Perfect voor de vrijdagmiddagborrel of bedrijfsfeest!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Chris Deluxe kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Chris Deluxe wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Chris Deluxe wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Chris Deluxe online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Chris Deluxe kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Chris Deluxe boeken

Ben jij benieuwd hoe je Chris Deluxe kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Chris Deluxe boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Chris Deluxe

Chris Deluxe inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Chris Deluxe

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonEclectisch / House / Urban / PopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand