Chris Deluxe boeken

Unieke stijl van draaien!
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende DJ
 • Genre
  Eclectisch / House / Urban / Pop

Wil jij Chris Deluxe boeken voor jouw party of event? Maak kennis met Chris Deluxe! Zijn stijl is eclectisch, een mix tussen diverse muziekstromingen. Tracks wisselen elkaar af in verschillende genres zoals hiphop, house, pop, moombahton en classics. Wat begon als resident bij verschillende clubs in Groningen is al snel uitgegroeid tot optredens in binnen- en buiteland. Chris Deluxe is zeker niet onopgemerkt gebleven bij het grote publiek, zijn creatieve en uniek manier van draaien valt bij het grote publiek goed in de smaak.

Chris Deluxe boeken

Met scratches en andere technieken mixt hij alles moeiteloos aan elkaar. Deze manier van draaien maakt hem een graag geziene gast in de clubs maar ook op festivals in binnen- en buitenland. Regelmatig wordt Chris uitgenodigd bij radiostations zoals Radio 538, SLAM! en 3FM, waar hij de meest besproken Dj sets draait. De video’s hiervan zijn o.a. op YouTube inmiddels honderdduizenden keren bekeken.

Bekende DJ boeken

Met een mix tussen diverse muziekstromingen creërt hij een eclectishe stijl. Hij mixt tussen verschillende genres, house, pop, moombahton, classics en hiphop. Met verschillende technieken mixt hij alles aan elkaar. Door zijn unieke stijl neemt zijn populariteit toe en draait hij in clubs al Ocean 41 en Anno.

Boekingen van Chris Deluxe

Ook was hij al te bewonderen op verschillende festivals; Freshtival en de Keiweek. Ook haalde hij de gefaamde finale van de dj-battle; Redbull 3Style. Chris is nu ook te boeken met het concept Chris Deluxe ‘In the Mix’, een complete show van 120 minuten. DJ-booth, licht & geluid tot 250 personen en technicus zijn inbegrepen. Perfect voor de vrijdagmiddagborrel of bedrijfsfeest!

Direct Chris Deluxe boeken? Klik hier voor boekingen van Chris Deluxe

Chris Deluxe boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Chris Deluxe

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonEclectisch / House / Urban / PopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand