Fab x Paans boeken

Twee vrouwelijke DJ’s in de DJ-booth
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ act
 • Genre
  Dancehall / Hip-Hop / R&B

Wil jij Fab x Paans boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Fab x Paans. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Zon, vrienden, dancehall, hiphop, R&B, bier, cocktails en twee vrouwelijke DJ’s in de dj-booth! Met deze Tilburgse achternichtjes kan dat! En de dames combineren deze overheerlijke ingredieënten tot een coole coctail.Dit klinkt haast als een perfecte dag!

Biografie Fab x Paans

Nou dat belooft dus wat als de dames Fab X Paans hun set draaien. De afgelopen jaren hebben hun sexy vibes hen gebracht naar grote festivals zoals het ‘Milkshake’ festival, maar ze bouwden ook net zo makkelijk de meest lompe moshpits tijdens Woohah.

Boekingen van Fab x Paans

Ze belandden toevallig samen achter de draaitafels en inmiddels hebben ze de kneepjes van het vak aardig onder controle. Boekingen op festivals als Solar Weekend, Paaspop, Daisy Festival en vele anderen zijn inmiddels een feit. Kom schuren op de tracks van deze powerbabes!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Fab x Paans kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Fab x Paans wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Fab x Paans wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Fab x Paans online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Fab x Paans kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Fab x Paans boeken

Ben jij benieuwd hoe je Fab x Paans kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Fab x Paans boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Fab x Paans

Fab x Paans inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Fab x Paans

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenDancehall / Hip-Hop / R&BOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand