Dirtcaps boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Live-DJ act
 • Genre
  Urban

Geavanceerde producties, booming live-sets en een grens-verleggende performance. Dirtcaps zijn zonder twijfel het neusje van de zalm in de housemuziek. Sinds de aanvang van hun zoektocht naar globale overheersing in 2008, hebben deze jongens de house-scene overspoeld en trachten zij hun eigen stempel te drukken met optredens in de grootste clubs ter wereld met hun schitterende live-shows.

Dirtcaps boeken

Met optredens op 's werelds grootste festivals (bijvoorbeeld Defqon.1 in Chili, Tomorrowworld, Tomorrowland en Mysteryland) alsmede door het maken van remixen van hotshots zoals Hardwell en W & W samen met sterren als Coone en Laidback Luke, hebben Dirtcaps hebben hun waarde dan ook al ruimschoots bewezen.

Boekingen van Dirtcaps

Gerespecteerd vanwege hun grootschalige tours in de VS en Australië en ook hun optredens in Zuid-Korea, Maleisië, etc. waren een doorslaand succes. Dirtcaps hebben de Trap House Sound naar een hoger level gebracht en dat laten ze weten ook! Ze zijn hun status van nieuwelingen in de scene dan ook allang ontgroeid. Zij zijn de trend van vandaag. Zij zijn Dirtcaps!

Direct Dirtcaps huren? Klik hier voor boekingen van Dirtcaps

Dirtcaps boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dirtcaps

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live-DJ actin overlegexclusief2 personenUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand