Dirtcaps boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Live-DJ act
 • Genre
  Urban

Wil jij Dirtcaps boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Dirtcaps. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Geavanceerde producties, booming live-sets en een grens-verleggende performance. Dirtcaps zijn zonder twijfel het neusje van de zalm in de housemuziek. Sinds de aanvang van hun zoektocht naar globale overheersing in 2008, hebben deze jongens de house-scene overspoeld en trachten zij hun eigen stempel te drukken met optredens in de grootste clubs ter wereld met hun schitterende live-shows.

Biografie Dirtcaps

Met optredens op ’s werelds grootste festivals (bijvoorbeeld Defqon.1 in Chili, Tomorrowworld, Tomorrowland en Mysteryland) alsmede door het maken van remixen van hotshots zoals Hardwell en W & W samen met sterren als Coone en Laidback Luke, hebben Dirtcaps hebben hun waarde dan ook al ruimschoots bewezen.

Boekingen van Dirtcaps

Gerespecteerd vanwege hun grootschalige tours in de VS en Australië en ook hun optredens in Zuid-Korea, Maleisië, etc. waren een doorslaand succes. Dirtcaps hebben de Trap House Sound naar een hoger level gebracht en dat laten ze weten ook! Ze zijn hun status van nieuwelingen in de scene dan ook allang ontgroeid. Zij zijn de trend van vandaag. Zij zijn Dirtcaps!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Dirtcaps kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Dirtcaps wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Dirtcaps wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Dirtcaps online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Dirtcaps kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Dirtcaps boeken

Ben jij benieuwd hoe je Dirtcaps kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Dirtcaps boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Dirtcaps

Dirtcaps inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dirtcaps

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live-DJ actin overlegexclusief2 personenUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand