Psiertje Boukhit boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Female DJ
 • Genre
  Urban / Moonbahton

Wil jij Psiertje Boukhit boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Psiertje Boukhit. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Psiertje is een self-made-woman ten voeten uit. Bij alles wat ze doet spat de passie, de energie en de ambitie er vanaf. Je ziet het meteen, op een podium voelt zij zich als een vis in het water. Naast haar successen als professioneel danseres en entertainer overtuigd ze ook als internationale, vrouwelijke DJ. De tracks die ze draait zijn gekozen met gevoel, en met haar energieke draaistijl zet ze iedere locatie op zijn kop!

Biografie Psiertje Boukhit

Psiertje Boukhit maakte kennis met de muziek door zichzelf de dance-moves van Michael jackson aan te leren. Vanaf 2006 waren haar danstalenten te zien in vele videoclips, o.a. van in die van Eric E, Sidney Samson, Fedde Le Grand, Chuckie, Ninthe and Don Diablo. Daarnaast was ze ook te zien in commercials van Nike, Adidas and MTV. Ze deed de choreografie van Next de BNN Urban Awards en de 3FM Year Mix, was jurylid biij NK Street Dance en gaf danslessen.

Boekingen van Pisiertje Boukhit

Tegenwoordis is Psiertke Boukhit actief achter “The Wheels of Steel” en geniet zij een uitstekende internationale status als female DJ. Ze brengt, gepassioneerd als altijd, veel tijd door in de studio, produceerde al menig track en bracht al enkele bootlegs uit van o.a. Neyo, Calvin Harris en Jon Bon Jovi. Het duurt dan ook niet meer lang of Psiertje komt met eigen producties. Ze is dan ook vastbesloten om ook als Urban DJ/artiest de wereld te veroveren!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Psiertje Boukhit kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Psiertje Boukhit wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Psiertje Boukhit wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Psiertje Boukhit online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Psiertje Boukhit kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Psiertje Boukhit boeken

Ben jij benieuwd hoe je Psiertje Boukhit kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Psiertje Boukhit boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Psiertje Boukhit

Psiertje Boukhit inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Psiertje Boukhit

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Female DJ1 x 60 minutenexclusief1 persoonUrban / MoonbahtonOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand