Psiertje Boukhit boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Female DJ
 • Genre
  Urban / Moonbahton

Psiertje is een self-made-woman ten voeten uit. Bij alles wat ze doet spat de passie, de energie en de ambitie er vanaf. Je ziet het meteen, op een podium voelt zij zich als een vis in het water. Naast haar successen als professioneel danseres en entertainer overtuigd ze ook als internationale, vrouwelijke DJ. De tracks die ze draait zijn gekozen met gevoel, en met haar energieke draaistijl zet ze iedere locatie op zijn kop!

Psiertje Boukhit boeken

Psiertje Boukhit maakte kennis met de muziek door zichzelf de dance-moves van Michael jackson aan te leren. Vanaf 2006 waren haar danstalenten te zien in vele videoclips, o.a. van in die van Eric E, Sidney Samson, Fedde Le Grand, Chuckie, Ninthe and Don Diablo. Daarnaast was ze ook te zien in commercials van Nike, Adidas and MTV. Ze deed de choreografie van Next de BNN Urban Awards en de 3FM Year Mix, was jurylid biij NK Street Dance en gaf danslessen.

Boekingen van Pisiertje Boukhit

Tegenwoordis is Psiertke Boukhit actief achter “The Wheels of Steel” en geniet zij een uitstekende internationale status als female DJ. Ze brengt, gepassioneerd als altijd, veel tijd door in de studio, produceerde al menig track en bracht al enkele bootlegs uit van o.a. Neyo, Calvin Harris en Jon Bon Jovi. Het duurt dan ook niet meer lang of Psiertje komt met eigen producties. Ze is dan ook vastbesloten om ook als Urban DJ/artiest de wereld te veroveren!

Direct Psiertje Boukhit huren? Klik hier voor boekingen van Psiertje Boukhit

Psiertje Boukhit boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Psiertje Boukhit

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Female DJ1 x 60 minutenexclusief1 persoonUrban / MoonbahtonOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand