Elias (Chainboy) boeken

1 x 45 min. DJ-set + 1 x 15 min. Meet & Greet
€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  Exclusief en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Urban / Eclectisch

Wil jij Elias (Chainboy) boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Elias (Chainboy). Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Deze half Italiaanse casanova Elias Chainboy ligt met zijn look & flair enorm goed bij de vrouwen. Met zijn urban-eclectische set legt hij het publiek aan de ketting en laat hij niet meer los.

Biografie Elias (Chainboy)

Als entertainer deinst hij niet terug voor de spotlight en dat zie je aan alles. Als ster van Ex On The Beach: All Stars werd ‘De man met de ketting’ een begrip onder de Nederlandse en Belgische jeugd en trekken ze massaal voor hem naar de club.

Boekingen van Elias (Chainboy)

Elias spendeert zijn vrije tijd in de studio om zichzelf en zijn muziek te blijven ontwikkelen. Verwacht de komende tijd nog veel van Elias te horen!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Elias (Chainboy) kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Elias (Chainboy) wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Elias (Chainboy) wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Elias (Chainboy) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Elias (Chainboy) kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Elias (Chainboy) boeken

Ben jij benieuwd hoe je Elias (Chainboy) kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Elias (Chainboy) boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Elias (Chainboy)

Elias (Chainboy) inhuren

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Elias (Chainboy)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenExclusief en techniek1 persoonUrban / Eclectisch€895,-

Vergelijkbare artiesten

€1.095,-
€845,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand