Jay Hardway boeken

Bekend van vele succesvolle remixen
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ act
 • Genre
  Dance / Trance / EDM

Wil jij Jay Hardway boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jay Hardway. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

In korte tijd heeft Jay Hardway, echte naam: Jobke Heiblom, al grote successen bereikt in zijn carriere, dat maakt hem dan ook een bijzonder talent. Zijn samenwerking met o.a. Martin Garrix heeft vele grote dansvloer platen teweeg gebracht en heeft hem steun gebracht van de grootste namen in de scene.

Biografie Jay Hardway

Jay Hardway, geboren in Drunen, is begonnen met produceren toen hij nog maar veertien jaar oud was. Daarna kreeg hij al gauw optredens in kleine cafes en op zijn 18e werd hij al gevraagd voor de grotere clubs in Nederland. Geïnspireerd door Tiësto zijn denkwijze over de muziek, maar ook door de producties van Afrojack, Laidback Luke en Vato Gonzalez, ontwikkelde Jay Hardway zijn eigen vaardigheden. Vier jaar later, na vele en lange studiosessies heeft Jay Hardway al 2 grote releases op zijn naam staan! Zijn track ”Error 404” samen met Martin Garrix, staat inmiddels op nummer 16 in de Beatport chart. Deze is ook inmiddels al 1,8 miljoen keer bekeken op YouTube. Hierdoor is Jay Hardway al geboekt over de hele wereld. De samenwerking met Martin Garrix was zo’n groot succes dat ze weer samenwerkten voor de plaat ”Wizard”.

Boekingen van Jay Hardway

Met steun van de grootste Dj’s ter wereld werd de plaat o.a. 3,6 miljoen x bekeken op YouTube binnen één week, behaalde hij een nummer 1 positie in de DMC Buzz Chart een week voor de release en een nummer 1 positie in de Beatport twee dagen na de release! ”Wizard” gaat één van EDM grootste hits worden van dit jaar en waarschijnlijk ook van volgend jaar! Jay Hardway maakte een aantal succesvolle remixen voor de Noorse zangeres Margaret Berger en het Nederlandse duo The Opposites.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jay Hardway kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jay Hardway wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jay Hardway wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jay Hardway online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jay Hardway kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jay Hardway boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jay Hardway kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jay Hardway boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jay Hardway

Jay Hardway inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jay Hardway

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonDance / Trance / EDMOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand