Bassa boeken

Jongste professionele DJ van Nederland
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  Exclusief en techniek
 • Bezetting
  On stage: 1 persoon
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Urban

Bassa (Sebas Potters) werd in 2006 in Amsterdam geboren. Zijn eerste ontmoeting met jogwheels was op een oudejaarsfeest 2014/2015 toen hij pas 8 jaar oud was. Hij genoot enorm van het feit dat mensen begonnen te dansen op de liedjes die hij speelde. Voor zijn 9e verjaardag volgde hij een dj-workshop bij een dj-school in Amsterdam en is sindsdien nooit meer gestopt met het ontwikkelen van zijn vaardigheden.

Bassa boeken

Veel passie, oefening en liefde voor de kunst van het mixen resulteerde in geweldige optredens op verschillende podia zoals AFAS Live, the Box, Escape Amsterdam, Melkweg, Patronaat Haarlem, P3 Purmerend, Podium Victorie Alkmaar, Beachclub Vroeger, Cabana Beach Curacao en veel meer.

Boekingen van Bassa

Hij werd resident DJ van het evenement Jonge Vogels en draait regelmatig op FRIS events. Na het uitproberen van verschillende muziekstijlen, ontwikkelde Bassa een echte 'vriendschap' met Urban muziek. Oldskool hiphop, RnB, Moombahton, Reggaeton en Afro house. Het maakt hem en ook zijn steeds groter wordende publiek blij. Naast entertainen op het podium begon Bassa in 2016 met het produceren van muziek. Hij verwerkt ook vaak eigen edits in zijn livesets.

Direct Bassa huren? Klik hier voor boekingen van Bassa

Bassa boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bassa

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenExclusief en techniekOn stage: 1 persoonUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand