Bassa boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  Exclusief en techniek
 • Bezetting
  On stage: 1 persoon
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Urban

Wil jij Bassa boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Bassa. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Bassa (Sebas Potters) werd in 2006 in Amsterdam geboren. Zijn eerste ontmoeting met jogwheels was op een oudejaarsfeest 2014/2015 toen hij pas 8 jaar oud was. Hij genoot enorm van het feit dat mensen begonnen te dansen op de liedjes die hij speelde. Voor zijn 9e verjaardag volgde hij een dj-workshop bij een dj-school in Amsterdam en is sindsdien nooit meer gestopt met het ontwikkelen van zijn vaardigheden.

Biografie Bassa

Veel passie, oefening en liefde voor de kunst van het mixen resulteerde in geweldige optredens op verschillende podia zoals AFAS Live, the Box, Escape Amsterdam, Melkweg, Patronaat Haarlem, P3 Purmerend, Podium Victorie Alkmaar, Beachclub Vroeger, Cabana Beach Curacao en veel meer.

Boekingen van Bassa

Hij werd resident DJ van het evenement Jonge Vogels en draait regelmatig op FRIS events. Na het uitproberen van verschillende muziekstijlen, ontwikkelde Bassa een echte ‘vriendschap’ met Urban muziek. Oldskool hiphop, RnB, Moombahton, Reggaeton en Afro house. Het maakt hem en ook zijn steeds groter wordende publiek blij. Naast entertainen op het podium begon Bassa in 2016 met het produceren van muziek. Hij verwerkt ook vaak eigen edits in zijn livesets.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Bassa kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Bassa wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Bassa wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Bassa online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Bassa kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Bassa boeken

Ben jij benieuwd hoe je Bassa kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Bassa boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Bassa

Bassa inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bassa

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenExclusief en techniekOn stage: 1 persoonUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand