Johnny 500 boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Urban / Eclectic

Wil jij Johnny 500 boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Johnny 500. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Johnny 500 is een bekende DJ, geboren op 15 juni 1992 in Nederland. Hij is bekend van tracks als “Skurbah” en “Nuh Fight Ova Man.” Als James Dean destijds een goede DJ was geworden, dan had Johnny 500 een voorbeeld, of beter gezegd een voorganger gehad.

Avenger

Mocht de kunst van het mixen en draaien van de juiste tracks als een buitenaardse kracht gezien worden, dan was Johnny 500 één van de Avengers geweest. En als het het mogelijk zijn om al lopend te draaien op een catwalk met feestende in plaats van zittende mensen er omheen? Dan zou deze weg voor Johnny geplaveid moeten worden. Dus bel of mail ons voor boekingen van Johnny 500.

Biografie Johnny 500

Killer looks, killer skills, killer tunes, is er iets wat deze man niet kan of heeft? Al sinds wij ons kunnen herinneren heeft Johnny 500 ontelbare headline shows per jaar in Nederland. En ook langs de Costa’s, en is daarmee absoluut niet meer weg te denken uit het club en festival landschap. Bootybeats, House, R&B en HipHop met de juiste party vibes, SKURRRBAH!

Bekende DJ boeken

Moderne eclectische sounds in een eigen stijl met heel veel gevoel voor party en entertainment. En dit alles verpakt in een set waar iedereen die van feesten houdt blij van wordt. Johnny 500 Does it.

Boekingen van Johnny 500

De laatste tijd is Johnny 500 niet alleen maar te boeken voor eclectische sets maar heeft hij bewezen ook een meer dan uitstekende DJ in de Urban-scene.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Johnny 500 kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Johnny 500 wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Johnny 500 wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Johnny 500 online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Johnny 500 kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Johnny 500 boeken

Ben jij benieuwd hoe je Johnny 500 kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Johnny 500 boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Johnny 500

Johnny 500 inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Johnny 500

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonUrban / EclecticOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand