Johnny 500 boeken

Prijscategorie: € 2.500,- tot € 3.500,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Urban / Eclectic

Johnny 500 boeken? Johnny 500 is een bekende DJ, geboren op 15 juni 1992 in Nederland. Hij is bekend van tracks als “Skurbah” en “Nuh Fight Ova Man.” Als James Dean destijds een goede DJ was geworden, dan had Johnny 500 een voorbeeld, of beter gezegd een voorganger gehad.

Avenger

Mocht de kunst van het mixen en draaien van de juiste tracks als een buitenaardse kracht gezien worden, dan was Johnny 500 één van de Avengers geweest. En als het het mogelijk zijn om al lopend te draaien op een catwalk met feestende in plaats van zittende mensen er omheen? Dan zou deze weg voor Johnny geplaveid moeten worden.  Dus bel of mail ons voor boekingen van Johnny 500.

Johnny 500 boeken

Killer looks, killer skills, killer tunes, is er iets wat deze man niet kan of heeft? Al sinds wij ons kunnen herinneren heeft Johnny 500 ontelbare headline shows per jaar in Nederland en langs de Costa’s, en is daarmee absoluut niet meer weg te denken uit het club en festival landschap. Bootybeats, House, R&B en HipHop met de juiste party vibes, SKURRRBAH!

Bekende DJ boeken

Moderne eclectische sounds in een eigen stijl met heel veel gevoel voor party en entertainment. En dit alles verpakt in een set waar iedereen die van feesten houdt blij van wordt. Johnny 500 Does it.

Boekingen van Johnny 500

De laatste tijd is Johnny 500 niet alleen maar te boeken voor eclectische sets maar heeft hij bewezen ook een meer dan uitstekende DJ in de Urban-scene.

Direct Johnny 500 boeken? Klik hier voor boekingen van Johnny 500

Johnny 500 boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Johnny 500

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonUrban / EclecticOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand