Barry Paf boeken

Eén van de meest gevraagde radio-DJ’s!
€1.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1250,-
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  Exclusief en techniek
 • Bezetting
  On stage: 1 persoon
 • Soort
  Populaire 100%NL DJ
 • Genre
  80’s tot Nu

Wil jij Barry Paf boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Barry Paf. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Dat Barry een passie heeft voor radio was al op jonge leeftijd duidelijk. Zijn eerste programma presenteerde hij bij het regionale radiostation in zijn woonplaats Haaksbergen. Vier jaar later maakte hij de overstap naar Radio 538 waar Barry met zeventien lentes op de teller de jongste DJ ooit was. Inmiddels heeft hij zo’n twintig jaar ervaring op de landelijke Radio.

Biografie Barry Paf

Barry Paf hoor je maandag t/m donderdag tussen 16:00 en 19:00 uur op 100% NL. Met zijn bruisende energie, terugkerende items en herkenbare stem, is Barry je vriend in de middag!

Boekingen van Barry Paf

Hij sleept je door de files heen en zorgt er voor dat jouw werkdag met een glimlach eindigt. In de avond- en weekenduren zorgt hij ervoor dat feestgangers met de voetjes van de vloer gaan. Barry is een veel gevraagd DJ voor Festival en Party’s in het land.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Barry Paf kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Barry Paf wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Barry Paf wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Barry Paf online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Barry Paf kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Barry Paf boeken

Ben jij benieuwd hoe je Barry Paf kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Barry Paf boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Barry Paf

Barry Paf inhuren

€1.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Barry Paf

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Populaire 100%NL DJ1 x 90 minutenExclusief en techniekOn stage: 1 persoon80’s tot Nu€1250,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€1.475,-
€1.395,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand