Daniel Dekker boeken

Gage presentator/dagvoorzitter in overleg
€1.475,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1475,-
 • Duur
  2 uur / als presentator in overleg
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Populaire Radio 2 DJ
 • Genre
  Allround

Wil jij Daniel Dekker boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Daniel Dekker. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Daniël Dekker is geboren op 8 april 1960. Na zijn middelbare school gaat Daniël werken bij een bank. Maar door zijn enorme passie voor muziek verruilt hij deze baan al snel. Om aan zijn radio carrière bij Radio Capitol te beginnen. Daarna maakt hij de overstap naar Radio Decibel in Amsterdam. Hij werkt daar samen met Jeroen van Inkel, Adam Curry en Rob van Someren. En dan komt de volgende overstap naar de studio’s van Hilversum.

Biografie Daniel Dekker

Daniël werkt negen maanden bij Radio 10 Gold wanneer hij door Dick de Winter in 1988 naar de Tros wordt gehaald. Voor de Tros presenteerde hij op Radio 3 veel programma’s waaronder de Nationale Hitparade Top 100 en daarna volgende onder andere de Tros Top 100, Mega Top 100 en Mega Top 50. Tegenwoordig is Daniël elke werkdag op Radio 2 te horen met De Gouden Uren. De Gouden Uren is het best beluisterde muziekprogramma van de Publieke Omroep en één van de best beluisterde programma’s van Nederland en op zaterdag presenteert hij Muziekcafé op Radio 2 wat live wordt uitgezonden vanuit De Vorstin in Hilversum. Tevens bepaalt Daniël namens de Tros het beleid van Radio 2 en 3FM.

Boekingen van Daniel Dekker

In 2020 maakt Dekker de overstap naar Omroep MAX en start op maandag 5 oktober als presentator van Lunch Lekker (ma-vr 12:00 – 14:00) op NPO Radio 5. Daniël Dekker is beschikbaar als presentator van evenementen en festival en tevens ook te boeken als DJ.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Daniel Dekker kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Daniel Dekker wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Daniel Dekker wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Daniel Dekker online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Daniel Dekker kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Daniel Dekker boeken

Ben jij benieuwd hoe je Daniel Dekker kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Daniel Dekker boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Daniel Dekker

Daniel Dekker inhuren

€1.475,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Daniel Dekker

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Populaire Radio 2 DJ2 uur / als presentator in overlegexclusief1 persoonAllround€1475,-

Vergelijkbare artiesten

€1.450,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand