Barend Van Deelen boeken

€1.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1250,-
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende Radio DJ
 • Genre
  90's Tot Nu

Wil jij Barend Van Deelen boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Barend Van Deelen. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Geboren in de tijd dat Nederland het ene na het andere hoogtepunt beleeft… We hebben het over de zomer waarin Nederland Europees Kampioen voetbal wordt.

Biografie Barend Van Deelen

Na een zware bevalling komt op 19 juni 1988 in het ziekenhuis te Amersfoort Barend van Deelen onafgebroken huilend op aarde. Dat huilen gaat nog even verder, als blijkt dat zijn huis niet in Amersfoort zelf staat, maar in de Betuwe. Scherpenzeel om precies te zijn. Op de kleuterschool wordt al snel de volgende conclusie getrokken: Barend kan niet zo heel veel, het enige waar hij een ruime voldoende voor haalt is… praten.

Boekingen van Barend Van Deelen

Na het doorlopen van talloze scholen raakt Barend in 2006 besmet met een virus dat naast de ‘oranjekoorts’ het enige positieve virus op deze aarde is. Het radiovirus. Dit virus zorgt ervoor dat Barend zich meldt bij de selectiedagen van de Veronica Radioschool. En hij wordt nog aangenomen ook! Tijdens deze periode loopt Barend stage bij Decibel Amsterdam. Dat bevalt van beide kanten goed, want al snel krijgt Barend een contract en een dagelijks programma. Inmiddels heeft Barend radio-ervaring opgedaan in zowel de ochtend, de middag als de avond.

DJ op Radio 538

Na een lange tijd op NPO 3FM heeft Barend onlangs de overstap gemaakt naar Radio 538 waar hij van maandag t/m en donderdag tussen 19.00 en 22.00 uur zijn eigen radio programma presenteert. Barend van Deelen is te boeken als DJ in uw feesttent, dancing of op uw feest. Hij draait commerciële muziek, 90’s en feesthits !

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Barend Van Deelen kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Barend Van Deelen wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Barend Van Deelen wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Barend Van Deelen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Barend Van Deelen kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Barend Van Deelen boeken

Ben jij benieuwd hoe je Barend Van Deelen kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Barend Van Deelen boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Barend Van Deelen

Barend Van Deelen inhuren

€1.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Barend Van Deelen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende Radio DJ1 x 90 minutenexclusief1 persoon90's Tot Nu€1250,-

Vergelijkbare artiesten

€1.475,-
€1.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand