Barend Van Deelen boeken

€1.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1250,-
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende Radio DJ
 • Genre
  90's Tot Nu

Wil jij Barend Van Deelen boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Barend Van Deelen. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Barend Van Deelen is de perfecte DJ voor jouw feest ! Of het nou gaat om een clubnight, bedrijfsfeest, festival of feesttent Barend weet van ieder feestje een echte Party te maken met de grootste hits uit de 90’s tot Nu !

Barend Van Deelen boeken

Vroegâh: Kwam Barend er al snel achter dat-ie studeren beter aan anderen kon overlaten. Hij begon al op jonge leeftijd met radiomaken, bij onder andere Midland FM en Radio Decibel. Tussen 2009 en 2016 werkte Barend bij 3FM en sinds januari 2017 hoor je hem elke week op Radio 538. Barend is al sinds 1999 fanboy van Radio 538. En nu hoor je ‘m elke maandag- tot en met donderdagavond tussen 19:00 en 22:00 uur!

Boekingen van Barend Van Deelen

Volgens betrouwbare bronnen kijkt Barend meer voetbal dan voetbalanalist René van der Gijp. ’t is toch niet te geloven?! En dit doet-ie ook: Barend is naast zijn werk op de radio ook succesvol als DJ in het land, Hij is een veel gevraagde DJ op festivals, tijdens clubavonden en op andere feesten !

Direct Barend van Deelen huren? Klik hier voor boekingen van Barend van Deelen

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Barend Van Deelen kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Barend Van Deelen wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Barend Van Deelen wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Barend Van Deelen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Barend Van Deelen kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Barend Van Deelen boeken

Ben jij benieuwd hoe je Barend Van Deelen kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Barend Van Deelen boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Barend Van Deelen

Barend Van Deelen boeken

€1.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Barend Van Deelen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende Radio DJ1 x 90 minutenexclusief1 persoon90's Tot Nu€1250,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€995,-
€1.095,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand