Zanger Bas boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 of 1 x 60 minuten
 • Geluid
  in overleg
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Zanger Bas boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Zanger Bas. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Zanger Bas

Zanger Bas is één van de populairste Nederlandse zangers op het moment. Zo stond de feestzanger al eerder op festivals als Wish Outdoor, Festyland, Karnaval Festival en zelfs in Albufeira, Portugal. Muziek speelt een belangrijke rol in het leven van Zanger Bas, zo zou hij naar eigen zeggen “niet zonder muziek kunnen leven”. Hij zingt daarom graag met al zijn passie en vol enthousiasme en hoopt nog vele jaren te mogen zingen, want muziek is zijn lust en zijn leven.

Boekingen van Zanger Bas

Zanger Bas is een liefhebber van het Nederlandse lied, dat is terug te horen in zijn repertoire die hij ten gehore brengt op allerlei feesten en partijen. Zo zingt Zanger Bas liedjes van André HazesFrans BauerJannes en Stef Ekkel, maar natuurlijk komen zijn eigen liedjes ook aan bod. Om het publiek er helemaal bij te betrekken zorgt Zanger Bas voor de nodige interactie en loopt tegelmatig het publiek in tijdens zijn optreden, “zo mogen de bezoekers ook een stukje meezingen”, aldus Zanger Bas.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Zanger Bas kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Zanger Bas wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Zanger Bas wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Zanger Bas online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Zanger Bas kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Zanger Bas boeken

Ben jij benieuwd hoe je Zanger Bas kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Zanger Bas boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Zanger Bas

Zanger Bas inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Zanger Bas

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 of 1 x 60 minutenin overleg1 persoonNederlandstalig / FeestOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand