Janieck boeken

Singer-songwriter hitmachine
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid & techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop

Wil jij Janieck boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Janieck. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Janieck is moderne singer-songwriter en solo gitarist, die de brug slaat tussen pop en dance. Als jongetje speelde hij in verschillende Nederlandse films. Zoals Pluk van de Petteflet (2004) en Kruistocht in spijkerbroek (2006). Om daar de tijd op de set te doden, kocht hij een gitaar en leerde zichzelf erop spelen. Op dat moment werd de singer-songwriter in hem geboren.

Biografie Janieck

Op zijn 14e nam hij zijn eerste eigen nummer op en zes jaar later in 2015 kreeg hij internationaal succes met het nummer ‘Reality’. Dit was in samenwerking met Lost Frequencies. ‘Reality’ stond bijna een jaar bovenaan in de Europese hitlijsten. De single ‘Feel The Love’ lanceerde Janieck als solo artiest, vanaf toen was Janieck ook te boeken, en ook dit was een hit, in Nederland, België en Zweden.

Nominatie voor 100% NL Award

Hij werd in 2016 genomineerd voor een 100% NL Award voor Talent van het jaar en ‘Feel the love’ werd genomineerd voor Hit van het jaar. In 2017 bracht Janieck het nummer ‘Little Hollywood’ uit met Duitse DJ Alle Farben en werd het #1 op de airplay in Duitsland. In 2018 lanceerde hij de single ‘You don’t have to like it’ met Lucas & Steve en ‘To Rome’ met Deepend. Tot slot ging Janieck een samenwerking aan met het Duitse duo BUNT voor het nummer ‘Maybe’.

Boekingen van Janieck

Janieck doet zijn live optredens samen met producer en backing vocalist Julius. Samen verzorgen zij een dynamische show, zoals je kunt zien op het filmpje hieronder. Zelfs met het grootste publiek weten ze een connectie te maken en de juiste sfeer samen neer te zetten, natuurlijk met de vele prachtige songs die Janieck inmiddels op zijn naam heeft staan. In 2019 scoorde Janieck een grote Europese hit met zijn vertolking van het bekende nummer ‘Narcotic’, in samenwerking met Younotus en Senex, iedereen wilde ineens Janieck boeken.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Janieck kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Janieck wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Janieck wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Janieck online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Janieck kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Janieck boeken

Ben jij benieuwd hoe je Janieck kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Janieck boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Janieck

Janieck inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Janieck

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief geluid & techniek1 persoonPopOp aanvraag
Tape-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonPopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand