Yes-R boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: inclusief tot 800 personen * Bezetting: 2 personen, inclusief DJ/MC * Genre: Urban * Ook bekend als TV-presentator

€2.995,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Yes-R begon al op 16-jarige leeftijd met rappen. Bij het grote publiek werd hij in 2005 bekend toen hij samen met zijn neef Ali B een megahit scoorde met het nummer Leipe Mocro Flavour. Daarna volgde nog vele bekende tracks als Rampeneren, Hey Schatje, Uit Elkaar, Onbereikbaar, Me Boy en Diep In De Nacht. In april van dit jaar lanceerde Yes-R zijn EP El Patron, die zeer lovend werd ontvangen door fans en media.

Yes-R boeken

Naast rappen heeft dit multitalent inmiddels ook een indrukwekkende staat van dienst op het (grote) scherm. Hij acteerde in drie films, waarvan er twee de gouden status behaalden. Daarnaast is hij sinds 2011 presentator van het NPO3 programma Gek op jouen presenteerde hij in 2013 samen met Do het SBS6 programma The Next Pop Talent. Dit jaar werd Yes-R één van de AVROTROS presentatoren en mocht hij programma's alsWhat the #heck?!, Go with the flow en het Kinderprinsengrachtconcert presenteren.

Boekingen van Yes-R

In het nieuwe jaar zal Yes-R weer veelvuldig te zien zijn op TV in diverse programma’s. Ook zal hij in het voorjaar van 2018 weer met een nieuwe single komen. De rapper, entertainer, presentator én acteur is samen beschikbaar in combinatie met DJ en/of MC, maar ook solo voor presentatieklussen en rapworkshops.

Direct Yes-R huren? Klik hier voor boekingen van Yes-R

Video afspelen

Yes-R boeken

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.495,-
€3.500,-
€2.975,-