Patricia Paay boeken

Vanaf-prijs voor 3 uur
€3.750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3750,-
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Presentatrice / Jurylid
 • Genre
  n.v.t.

Wil jij Patricia Paay boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Patricia Paay. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Al op jonge leeftijd volgde Paay piano- en balletlessen en in 1965 debuteerde ze als zangeres in een nachtclub in het jazz-orkest van haar vader met de naam The Evergreens. Samen met Anita Meyer en haar zus Yvonne Keeley vormde ze haar eigen backinggroep. Na haar televisiedebuut bij de TROS met Patricia zingt, een programma van 20 minuten, bracht ze eind jaren zestig Nederlandstalige nummers uit, waarvan de single “Je bent niet hip” een hit werd. Limousine.

Biografie Patricia Paay

In de jaren tachtig volgden wat successen met onder andere Saturday Nights en Who Let The Heartache In in 1981 van het album Playmate, daarna kwam Tomorrow (Dit nummer uit de musical Annie, aangereikt door haar toenmalige manager John van Katwijk en geproduceerd door Jaap Eggermont bereikte de derde plaats in de top veertig) en daarna nog Solitaire (een Neil Sedaka-song) van het album Dream World.

Boekingen van Patricia Paay

In 1983 trad ze voor de grap samen met haar moeder en haar zus Yvonne op als het trio The Star Sisters. Zij zongen liedjes van de Andrews Sisters. Producer Jaap Eggermont van Stars on 45 zag hier brood in en nam ze onder contract. De plaats van de moeder werd daarbij ingenomen door Sylvana van Veen. In 2006 en 2007 deed Paay mee aan het dansprogramma Dancing with the Stars. In 2008, 2009 en 2010 was ze te zien als jurylid in de SBS 6-programma’s Holland’s Got Talent en Popstars. Vanaf september 2011 zit Patricia Paay samen met Patty Brard en Tatjana Simic in het programma Diva’s draaien door. Daarma in 2013 jureert ze bij Sterren Dansen Op Het IJs.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Patricia Paay kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Patricia Paay wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Patricia Paay wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Patricia Paay online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Patricia Paay kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Patricia Paay boeken

Ben jij benieuwd hoe je Patricia Paay kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Patricia Paay boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Patricia Paay

Patricia Paay inhuren

€3.750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Patricia Paay

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Presentatrice / Jurylidin overlegn.v.t.1 persoonn.v.t.€3750,-

Vergelijkbare artiesten

€3.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand