Patricia Paay boeken

Presentatie: 1 x 180 minuten: € 3.750,-
€2.750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2750,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop / Allround

Al op jonge leeftijd volgde Paay piano- en balletlessen en in 1965 debuteerde ze als zangeres in een nachtclub in het jazz-orkest van haar vader met de naam The Evergreens. Samen met Anita Meyer en haar zus Yvonne Keeley vormde ze haar eigen backinggroep. Na haar televisiedebuut bij de TROS met Patricia zingt, een programma van 20 minuten, bracht ze eind jaren zestig Nederlandstalige nummers uit, waarvan de single “Je bent niet hip” een hit werd. Limousine.

Patricia Paay boeken

In de jaren tachtig volgden wat successen met onder andere Saturday Nights en Who Let The Heartache In in 1981 van het album Playmate, daarna kwam Tomorrow (Dit nummer uit de musical Annie, aangereikt door haar toenmalige manager John van Katwijk en geproduceerd door Jaap Eggermont bereikte de derde plaats in de top veertig) en daarna nog Solitaire (een Neil Sedaka-song) van het album Dream World.

Boekingen van Patricia Paay

In 1983 trad ze voor de grap samen met haar moeder en haar zus Yvonne op als het trio The Star Sisters. Zij zongen liedjes van de Andrews Sisters. Producer Jaap Eggermont van Stars on 45 zag hier brood in en nam ze onder contract. De plaats van de moeder werd daarbij ingenomen door Sylvana van Veen. In 2006 en 2007 deed Paay mee aan het dansprogramma Dancing with the Stars. In 2008, 2009 en 2010 was ze te zien als jurylid in de SBS 6-programma’s Holland’s Got Talent en Popstars. Vanaf september 2011 zit Patricia Paay samen met Patty Brard en Tatjana Simic in het programma Diva’s draaien door. Daarma in 2013 jureert ze bij Sterren Dansen Op Het IJs.

Direct Patricia Paay huren? Klik hier voor boekingen van Patrica Paay

Patricia Paay boeken

€2.750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Patricia Paay

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief1 persoonPop / Allround€2750,-

Vergelijkbare artiesten

€2.975,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand