Xander De Buisonje boeken

* Tape-act incl. live piano * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: inclusief tot 800 personen * Bezetting: 1 persoon * Genre: Nederpop * Ook met band te boeken (1 x 50 minuten)

€8.500,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Xander de Buisonjé is in de afgelopen twee decennia uitgegroeid tot een fenomeen in de showbizzwereld. Hij brak in 1997 door met de band Volumia!, waarvan hij de leadzanger was. De groep had meerdere grote hits, waaronder het ontroerende Afscheid en de ballade Hou me vast. Hun debuutalbum, met de titel Volumia!, bereikte de eerste plek in de Album top 100 en werd dubbel platina! De band ging in 2002 uit elkaar, maar dat was zeker niet het einde van de carrière van de Buisonjé.

Xander de Buisonje boeken

Hij ging als solo-act verder. In de eerste plaats als zanger, maar later verscheen hij ook steeds vaker op TV als presentator.In 2010 wordt Xander de Buisonjé de nieuwe gastheer van ‘De vrienden van Amstel Live!’ Hij presenteert het muziekspektakel maar liefst zeven keer op rij, tot en met 2016. Dat hij de show zo vaak achter elkaar mag leiden, zegt iets over zijn kwaliteiten! De shows zijn een groot succes en de fans genieten met volle teugen. Ook is Xander in diezelfde periode regelmatig op tv te zien. Zo doet hij mee aan het programma ‘De Beste Zangers van Nederland’ en speelt hij in 2016 de rol van Judas in The Passion.

Boekingen Xander de Buisonje

Het zingen blijft hem echter het meest dierbaar. Hij blijft werken aan nieuw materiaal, zoals de single Van jou (2013) en Ik weet (2014). Met zijn krachtige, maar toch ook intieme stem, weet hij zijn publiek keer op keer te raken. Ook als soloartiest kan hij uitstekend uit de voeten!

Direct Xander De Buisonje boeken? Klik hier voor boekingen van Xander De Buisonje

Video afspelen

Xander De Buisonje boeken

€8.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€5.850,-
€5.500,-
€5.275,-