Alain Clark boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€9.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €9950,-
 • Duur
  1 x 25-30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Small Acoustic (besloten)
 • Genre
  R&B / Soul

Wil jij Alain Clark boeken op jouw (bedrijfs)feest of event? Nederlandse singer-songwriter (Haarlem, 1979) die al vanaf zijn negende druk is met muziek. In zijn beginjaren brengt Alain Clark Nederlandstalige liedjes uit, maar een aantal jaar later gaat hij in het Engels schrijven. Zijn eerste wapenfeit als solo-artiest is de single ‘Heerlijk’. ‘Father And Friend’, het nummer dat hij samen met zijn vader Dane Clark zong in 2007, is zijn doorbraak bij het grote publiek. Daarnaast zijn de nummers This Ain’t Gonna Work en Blow Me Away een van zijn grootste hits.

Alain Clark boeken

Op jonge leeftijd moet Alain Clark een keuze maken tussen basketbal en muziek. Hij kiest voor het laatste. Als producer werkt Alain Clark samen met onder andere Ali B. en Boris. Zijn oude liefde Reva komt op Live It Out het duidelijkst tot haar recht in de combinatie van twee songs, ‘This Ain’t Gonna Work‘ en ‘She’s The One’. Voor dit album mag Alain in januari 2008 een belangrijke prijs in ontvangst nemen, namelijk een Originele Rembrandt. Deze prijs wordt door de Stichting Nederlandse Muziek toegekend aan albums van Nederlandse artiesten die zich onderscheiden door zelfgeschreven teksten en composities.

Father and Friend

De tweede single van Live It Out is het duet met zijn vader. Het nummer draagt de titel ‘Father And Friend’. Voor dit nummer wint hij een 3FM Award in de categorie Beste Single. Dat is niet de enige Award die hij in 2008 in de wacht sleept. Hij wint er ook een voor Beste Nieuwkomer en een in de categorie Beste Zanger. Een jaar later valt hij weer in de prijzen, hij wint in maart 2009 een Edison Pop award voor Beste Zanger en wordt weer genomineerd voor een aantal 3FM Awards.

Boekingen van Alain Clark

Na het succes in eigen land gaat Alain de grens over naar Groot-Brittannië. Zijn album Live It Out verschijnt daar in 2009 en de eerste single ‘Father & Friend’ wordt door BBC Radio 2 al voor de officiële release verkozen tot Single van de Week. In 2010 is het tijd voor de langverwachte opvolger van het megasuccesvolle Live It Out. In april komt de eerste soulvolle single, ‘Love Is Everywhere’, uit en wordt een ruime maand later opgevolgd door het gehele album: Colorblind. ‘For Freedom’ is de tweede single van dit album.

Titelsong Gooische Vrouwen-film

In 2011 Alain Clark heeft de titelsong van de Gooische Vrouwen-film voor zijn rekening genomen. De 31-jarige zanger schreef het nummer ‘Foxy Lady’ speciaal voor de film, die 10 maart 2011 uitkomt.

Direct Alain Clark boeken? Klik hier voor boekingen van Alain Clark

Alain Clark boeken

€9.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Alain Clark

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Small Acoustic (besloten)1 x 25-30 minutenexclusief geluid en techniek3 personenR&B / Soul€9950,-
Live bandshow (besloten)1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek6 personenR&B / Soul€14500,-
Meerprijs vader Deanin overlegexclusief geluid en techniek1 persoonR&B / Soul€1250,-
Gastsolistin overlegexclusief geluid en techniek1 persoonR&B / Soul€8950,-
Openbare optredensin overlegin overlegin overlegR&B / SoulOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

€8.995,-
€7.995,-
€9.900,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand