Willie Wartaal boeken

* Live DJ-act * Duur: in overleg * Geluid: exclusief * Bezetting: 1 persoon * Genre: Urban

Op aanvraag

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Magnetron Prince William Wartaal is naast hiphop entrepreneur ook volledig in vorm als house DJ. Men is hem ongetwijfeld draaiend tegengekomen in landelijke clubs. Clubs als Sugar Factory, Paradiso, Melkweg en in Amsterdam, Off_Corso in Rotterdam, de Meester in Almere en de Mezz in Breda.

Willie Wartaal boeken

Deze jeugdige house prins gedraagt zich echter als een hongerige koning en heeft inmiddels ook België veroverd. Hij is met regelmaat terug te zien in Petrol & Noxx in Antwerpen en Citysounds Dendermonde.

Boekingen van Willie Wartaal

Dit alles is de festivals ook niet onopgemerkt gebleven. Loveland, Dance Valley, Noorderslag, Solar, Latin Village en Deistelrock (B) zijn eerder gezwicht voor zijn royale mixtechniek en prikkelende platenkeus. Alsof deze namedropping nog niet misselijkmakend genoeg is, vragen we je om eens een keertje dronken te worden en te wiebelen op zijn mixtape. Hij staat garant voor een goeie house set en heeft ‘hier en daar een hitje voor je’. Anti kater pilletjes krijg je er niet bij, dak eraf garantie en rondvliegend damesondergoed echter wel!

Direct Willie Wartaal huren? Klik hier voor boekingen van Willie Wartaal

Video afspelen

Willie Wartaal boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag