Wesley Broens boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: exclusief, alleen monitorset * Bezetting: 1 persoon * Genre: Nederlandstalig / Feest * Inclusief aansluitend meet & greet: € 895,-

€695,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

WESLEY BROENS werd op 23 februari 1993 geboren in Voorburg onder de rook van Den Haag, Ras Hagenees Wesley kreeg muziek met de paplepel ingegoten, en na het afronden van zijn studie management Toerisme en Recreatie kon de stap naar het podium niet uitblijven.

Wesley Broens boeken

Na de cafés, voetbalkantines en kleinschalige feestjes kwamen na zijn bekendheid van “OH OH Daar Gaan We Weer” ( opvolger van OH OH Cherso ) de grotere podia aan de beurt. Tijdens zijn verblijf in Spanje voor de opnames van het RTL programma OH OH kreeg Wesley Broens de kans om voor zijn liedje “IK WIL JOU” met de gehele cast een mooie videoclip te maken. Deze is op youtube al meer dan ruim 1.000.000 keer bekeken en op spotify al ruim 650.000 keer beluistert. Nog steeds zingt het publiek bij elk optreden dit liedje luidkeels mee.

Boekingen van Wesley Broens

Na het succes van OH OH kreeg Warner Bros van RTL de opdracht om een realitysoap van Wesley Broens te maken met de titel “Koning van het levenslied”Deze afleveringen zijn wekelijks bij RTL XL te zien geweest, en worden nu nog met regelmaat bij RTL Lounge uitgezonden. de titel had achteraf gezien beter de koning van het feestlied kunnen zijn. In 2017 werd Wesley Broens genomineerd voor een Party Award in de categorie opkomend party artiest. Uit de 25 nominaties behaalde Wesley Broens een mooie 4e plaats. Vele grote optredens kwamen voort uit het succes met o.a. Dutch Valley, Carnaval in Cuijk, Oranje event XXL in Enschede, Hollands mega feest in Rijswijk en vele andere events waar hij tussen de mooiste line-up stond met o.a. Gerard Joling, André Hazes, Tino Martin, Django Wagner en vele andere.

Direct Wesley Broens huren? Klik hier voor boekingen van Wesley Broens

Video afspelen

Wesley Broens boeken

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.195,-
€495,-
€475,-