Danny Temming boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  NL / Feest

Wil jij Danny Temming boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Danny Temming. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Danny Temming is een Utrechtse volkszanger. Danny komt uit een zeer muzikale familie. Zus Erna Temming bekend van het televisie programma “Bloed, zweet en tranen” timmert met veel succes aan haar muzikale carriere. Henk Temming van het Goede doel is eveneens familie van Danny Temming.

Biografie Danny Temming

Danny Temming heeft reeds diverse singles op zijn naam staan. De nummers “Ik hou het meest van jou” en “Ik mis je voor geen meter” en de meeste recente single is “Ik ben gewoon Danny Temming”. Danny is een echte gezellige Hollandse zanger die van ieder optreden een feestje maakt.

Boekingen van Danny Temming

Door ziekte is Danny een tijdje uit de roulatie geweest, echter merk je dan pas dat er niets boven een goede gezondheid gaat. Maar sinds enkele jaren bruist Danny weer van de energie en bracht hij de volgende singles uit, ‘Ik wist niet dat je kwaad werd”, “Alles in het leven”, en “Denk maar niet dat ik verander”. Danny Temming is ook te boeken samen met zijn zus Erna als duo Temming & Temming.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Danny Temming kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Danny Temming wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Danny Temming wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Danny Temming online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Danny Temming kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Danny Temming boeken

Ben jij benieuwd hoe je Danny Temming kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Danny Temming boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Danny Temming

Danny Temming inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Danny Temming

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonNL / FeestOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand