Vangrail boeken

* Coverband * Duur: 2 x 60 minuten * Geluid: exclusief, betreft inprikgage * Bezetting: 5 personen * Genre: Allround/Eigen werk * Incl SFX! Inclusief geluid tot 1000 personen:€ 4.500,-

€4.100,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Stoer en verrassend, enthousiast en met een bijzonder entertainmentgehalte laat Vangrail uw gasten helemaal “los”komen van jong tot oud.

Vangrail boeken

Of het nu het afwisselende repertoire, de fantastische lichtshow, het meer dan bijzondere decor, de professionele crew of de met muziek door hun aderen stromende bandleden is; het is in ieder geval de chemie & energie die ontstaat als Vangrail de eerste noot strak speelt. Vangrail laat geen moment onbenut om alle ingrediënten aan te wenden en er een spektakel van te maken, helaas ze kunnen niet anders. Het publiek zal ook spreken van 'een avondje Vangrail' welke niet vergelijkbaar is met welke band dan ook in Nederland.

Boekingen van Vangrail

Vangrail speelt een zeer gevarieerd repertoire, bestaande uit klassiekers, fantastische medleys, hedendaagse hits en natuurlijk het succesvolle eigen werk (zes Mega Top 100 noteringen!). Deze leveren een setlijst waarin rock, nederlandstalig, ballads, feest en akoestische nummers elkaar strak en op onnavolgbare wijze opvolgen en waarbij het publiek van jong tot oud aan zijn trekken komt. Naast het up-to-date houden van het coverrepertoire is Vangrail zeer intensief bezig met nieuw eigen werk, waardoor elke Vangrail show weer uniek is.

Direct Vangrail huren? Klik hier voor boekingen van Vangrail

Video afspelen

Vangrail boeken

€4.100,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€4.995,-
€4.995,-