The Juliets boeken

De grootste feestsensatie van België!
€4.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4995,-
 • Duur
  2 x 60 of 1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  7 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround / Party

Wil jij The Juliets boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The Juliets. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie The Juliets

Stap binnen in de betoverende wereld van muzikale passie en feestelijke energie met België’s gootste feestsensatie: The Juliets! ‘We play the songs you sing in the shower’.

Party band

Knallen alsof het klokslag middernacht nieuwjaar is: meet The Juliets. The Juliets is een party band die bekend staat als een onuitputbare explosie die het publiek weet te entertainen. Met de beste singalongs van gisteren en vandaag. Stel je voor: een bruisende zaal, gevuld met mensen die uit alle hoeken en gaten zijn gekomen om één ding te doen. Feesten als nooit tevoren. En wie staat daar op het podium, klaar om die menigte te laten ontploffen van vreugde en energie? Juist ja, The Juliets.

Boekingen van The Juliets

Met powerwoman Aurélie en rockster Jonas in de voorste linie. Als zingende party-animals, brengt de band een tot-in-de-puntjes uitgewerkte rockshow. Die voor een aardverschuiving, keelpijn en een legendarische avond zorgt. En opkuis van biologisch afbreekbare confetti. Een reis door de tijd en muziekgenres. Waarbij iedereen wordt meegesleept door de golven van herkenning en opwinding. Van de grootste hits van gisteren tot de onweerstaanbare deuntjes van vandaag. The Juliets laten niets achterwege.

Alle muziekstijlen

Van luidkeels ‘Pokerface’ meebrullen, tot hakken op ‘Bonkers’. Je kunt swingen op ‘Despacito’, tot janken op ‘Gangsta’s Paradise’. Geniet van de foute 90’s tot de monsterhits van vandaag. Van ware rock-anthems tot Tomorrowland.Met bijna 100 shows op hun palmares, is deze ervaren verschijning de ideale act voor zowat elke gelegenheid. Livin’ La Vida Loca, The Juliets are here!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The Juliets kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The Juliets wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The Juliets wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The Juliets online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The Juliets kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The Juliets boeken

Ben jij benieuwd hoe je The Juliets kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The Juliets boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The Juliets

The Juliets inhuren

€4.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Juliets

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow2 x 60 of 1 x 90 minutenexclusief, betreft inprikgage7 personenAllround / Party€4995,-

Vergelijkbare artiesten

€5.000,-
€4.995,-
€4.695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand