Trijntje Oosterhuis boeken - Bekendeartiestboeken.nl

Trijntje Oosterhuis boeken

  • Tape-act
  • Duur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief, alleen monitorset
  • Bezetting: 3 personen
  • Genre: Pop / Up-Tempo OF Motown Soul!
  • Ook te boeken met band (1 x 60 minuten)

Trijntje Oosterhuis is één van Nederlands beste zangeressen. Met haar prachtige stem heeft zij al veel hits gescoord. Haar Nederlands en Engelstalige hits zijn voor jong en oud een genot! Trijntje Oosterhuis (Amsterdam, 1973) is een van de topvocalisten van Nederland. Zij was jarenlang het gezicht van Total Touch maar is ook zeer succesvol als solozangeres. Zij zong met grote namen als Al Jarreau, Queen, Andrea Bocelli, Marco Borsato, Herbie Hancock, Lionel Richie, Coolio, Herman Brood, Incognito, Khaled, Salomon Burke, Candy Dulfer, Jean ‘Toots’ Thielemans, Bobby McFerrin en Ronan Keating.

Trijntje Oosterhuis boeken

Samen met haar broer Tjeerd formeert Trijntje Oosterhuis de band Total Touch, waarmee ze een muzikale mix brengen van 80’s soul, 90’s R&B, funk, pop en dance. Na een periode van intensief optreden wint Total Touch in 1990 de finale van de Kunstbende-wedstrijd. Een jaar later zit de band in de finale van de Grote Prijs van Nederland. Saxofoniste Candy Dulfer nodigt Trijntje uit te komen zingen bij haar band. Vervolgens reist ze twee jaar lang met Candy de wereld over en is ze te horen op een aantal nummers van Candy’s album ‘Big Girl’.

Boekingen van Trijntje Oosterhuis

Eind 2003 zingt Trijntje, samen met bandoneon-speler Carel Kraayenhof en violiste Janine Jansen, het geboorteliedje voor Prinses Amalia, de dochter van Prins Willem-Alexander en Prinses Maxima - 'Nu dat jij er bent'. Het liedje is geschreven door John Ewbank (tekst samen met Han Kooreneef). Trijntje, Carel en Janine treden op in alle grote Kerstshows, en behalen de 4e plek in de Mega-top 50.

Direct Trijntje Oosterhuis huren? Klik hier voor boekingen van Trijntje Oosterhuis


Toon meer