Touch Me There 90s DJ-set boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

  • Prijs
    Op aanvraag

Wil jij Touch Me There 90s DJ-set boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Touch Me There 90s DJ-set. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Trijntje Oosterhuis is nu ook beschikbaar met haar Touch Me There 90s DJ-set. Een uptempo, dansbare en energieke show die je mee terugneemt naar de 90s. Het repertoire bestaat uit een mix van de grootste hits van Total Touch aangevuld met herkenbare en dansbare R&B 90s classics.

Biografie Touch Me There 90s DJ-set

Eigenlijk behoeft Trijntje Oosterhuis geen introductie: Al een kwart eeuw is Trijntje een grote naam in de muziekwereld en wordt ze geroemd om haar veelzijdigheid en muzikale kwaliteiten.

Total Touch

De grote doorbraak van Trijntje begint in de jaren ‘90 waar ze met de hit-formatie Total Touch hit na hit scoorde met nummers als ‘Touch Me There’. ‘Somebody Else’s Lover’ en ‘Love Me In Slowmotion’. Stuk voor stuk feelgood classics die de dansvloer meteen volkrijgen en die door iedereen meegezongen worden zodra ze worden ingezet.

Boekingen van Touch Me There 90s DJ-set

Vanaf nu is het mogelijk om live van deze nummers te genieten! Ondersteund door een DJ zal Trijntje deze hits live performen, aangevuld met R&B classics uit de 90s. Verwacht een energieke uptempo show met nummers die iedereen op de dansvloer krijgt. Wil je Trijntje Oosterhuis in een andere setting solo boeken? Klik dan hier

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Touch Me There 90s DJ-set kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Touch Me There 90s DJ-set wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Touch Me There 90s DJ-set wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Touch Me There 90s DJ-set online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Touch Me There 90s DJ-set kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Touch Me There 90s DJ-set boeken

Ben jij benieuwd hoe je Touch Me There 90s DJ-set kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Touch Me There 90s DJ-set boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Touch Me There 90s DJ-set

Touch Me There 90s DJ-set inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Touch Me There 90s DJ-set

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Op aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand