DJ Tony Terrific boeken

Andere tijden en/of opties zijn bespreekbaar
€950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €950,-
 • Duur
  1 x 60-120 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Unieke DJ-show
 • Genre
  Allround / Bespreekbaar

Wil jij DJ Tony Terrific boeken voor een optreden op jouw party of event? Met zijn ongekende charmes en dito neus voor gezelligheid zet de altijd energieke Dj Tony Terrific een onvergetelijke show neer. Zijn mix van knussigheid en entertainment staat garant voor een superaanstekelijke feestsfeer. Onder het genot van de lekkerste disco, pop en rock ’n roll e.v.a. is het weer goed toeven op de dansvloer.

DJ Tony Terrific boeken

En voor wie dat wil, tovert Tony met een brede glimlach menig verzoeknummer uit de koffer! Door zijn verrassende veelzijdigheid is Dj Tony Terrific op duizend-en-één manieren inzetbaar. Op even zoveel verschillende evenementen. Als theater-dj of presentator voor festivals, café-bardiscodancings, (bedrijfs)feesten, showgala’s, borrels, recepties, etc. Deze flamboyante gentleman is een graag geziene gast op Paaspop, Concert At Sea, Zwarte Cross, Vierdaagsefeesten Nijmegen en stond al op toffe evenementen en festivals in o.m. Ahoy Rotterdam, Klokgebouw Eindhoven, Lowlands’ Foxtrot, Madurodam, Efteling, Club 65 Paris en Waldorf Hilton London.

DJ Show boeken

Hij is spectaculair en meeslepend, of een achtergrondact van allure, met een eigenwijze mélange van Jazz, Oldskool Lounge en Easy Tune. Laatstgenoemde vorm is bij uitstek geschikt voor iets rustigere gelegenheden, of gewoon voor bij de koffie. Tony Terrific draait de lekkerste funk, pop, rock, dance en guilty pleasures van de afgelopen 50 jaar en is zeer geschikt voor zowel besloten events als openbare feesten.

Boekingen van DJ Tony Terrific

Theater-Dj voor festivals, café-bar-discodancings, (bedrijfs )feesten, showgala’s, borrels, recepties, etc. Bezetting: 1 dj/acteur (m) Inzetbaar als: podiumact, dj, presentator, gastheer, en/of rode draad voor avondvullende programma’s. We kijken graag naar evt. wensen m.b.t. langere speelduur, een compleet programma met gastartiesten en/of inzet van Tony Terrific als presentator of gastheer. Om goed in de stemming te komen vóór de ambiance op de dansvloer, is bijvoorbeeld een pubquiz gepresenteerd door Tony Terrific óók een uitstekend idee! Met uitdagende kennisvragen, audiorondes en een fijne fotoronde, incl. antwoordformulieren, pennen en een schitterende prijs. Hiervoor is geen beeldscherm nodig en wordt wel gebruik gemaakt van de dj-set.

Direct DJ Tony Terrific boeken? Klik hier voor boekingen van DJ Tony Terrific

DJ Tony Terrific boeken

€950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Tony Terrific

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Unieke DJ-show1 x 60-120 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonAllround / Bespreekbaar€950,-

Vergelijkbare artiesten

€1.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand