DJ Tony Terrific boeken

Andere tijden en/of opties zijn bespreekbaar
€1.100,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1100,-
 • Duur
  max. 2 uur aaneengesloten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Unieke DJ-act
 • Genre
  Allround / Bespreekbaar

Wil jij DJ Tony Terrific boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ Tony Terrific. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Met zijn ongekende charmes en dito neus voor gezelligheid zet de altijd energieke Dj Tony Terrific een onvergetelijke show neer. Zijn mix van knussigheid en entertainment staat garant voor een superaanstekelijke feestsfeer. Onder het genot van de lekkerste disco, pop en rock ’n roll e.v.a. is het weer goed toeven op de dansvloer.

Biografie DJ Tony Terrific

En voor wie dat wil, tovert Tony met een brede glimlach menig verzoeknummer uit de koffer! Door zijn verrassende veelzijdigheid is Dj Tony Terrific op duizend-en-één manieren inzetbaar. Op even zoveel verschillende evenementen. Als theater-dj of presentator voor festivals, café-bardiscodancings, (bedrijfs)feesten, showgala’s, borrels, recepties, etc. Deze flamboyante gentleman is een graag geziene gast op Paaspop, Concert At Sea, Zwarte Cross, Vierdaagsefeesten Nijmegen en stond al op toffe evenementen en festivals in o.m. Ahoy Rotterdam, Klokgebouw Eindhoven, Lowlands’ Foxtrot, Madurodam, Efteling, Club 65 Paris en Waldorf Hilton London.

DJ Show boeken

Hij is spectaculair en meeslepend, of een achtergrondact van allure, met een eigenwijze mélange van Jazz, Oldskool Lounge en Easy Tune. Laatstgenoemde vorm is bij uitstek geschikt voor iets rustigere gelegenheden, of gewoon voor bij de koffie. Tony Terrific draait de lekkerste funk, pop, rock, dance en guilty pleasures van de afgelopen 50 jaar en is zeer geschikt voor zowel besloten events als openbare feesten.

Boekingen van DJ Tony Terrific

Theater-Dj voor festivals, café-bar-discodancings, (bedrijfs )feesten, showgala’s, borrels, recepties, etc. Bezetting: 1 dj/acteur (m) Inzetbaar als: podiumact, dj, presentator, gastheer, en/of rode draad voor avondvullende programma’s. We kijken graag naar evt. wensen m.b.t. langere speelduur, een compleet programma met gastartiesten en/of inzet van Tony Terrific als presentator of gastheer. Om goed in de stemming te komen vóór de ambiance op de dansvloer, is bijvoorbeeld een pubquiz gepresenteerd door Tony Terrific óók een uitstekend idee! Met uitdagende kennisvragen, audiorondes en een fijne fotoronde, incl. antwoordformulieren, pennen en een schitterende prijs. Hiervoor is geen beeldscherm nodig en wordt wel gebruik gemaakt van de dj-set. Ook te boeken als DJ Tony Schumacher.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ Tony Terrific kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ Tony Terrific wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ Tony Terrific wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ Tony Terrific online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ Tony Terrific kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ Tony Terrific boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ Tony Terrific kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ Tony Terrific boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ Tony Terrific

DJ Tony Terrific inhuren

€1.100,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Tony Terrific

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Unieke DJ-actmax. 2 uur aaneengeslotenexclusief geluid en techniek1 persoonAllround / Bespreekbaar€1100,-

Vergelijkbare artiesten

€850,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand