Silent Disco DJ boeken

Meerprijs per 25 headsets, € 150,-, inclusief batterijen en laders
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  4 uur
 • Geluid
  inclusief 75 hoofdtelefoons
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Stille disco
 • Genre
  Allround / Bespreekbaar

Wil jij Silent Disco DJ boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Silent Disco DJ. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Silent Disco DJ is een unieke danservaring. Waarbij het feestende publiek met een draadloze koptelefoon kan mee-dansen, -luisteren -feesten met één of meer DJs. Of een live band. Silent disco DJ = Silent disco dance eXperience! Als je geen koptelefoon op hebt, zie je iedereen dansen en swingen. En vaak ook gezellig meezingen en roepen met de DJ of band. Je snapt even niet waarom ze dansen hoe ze dansen en roepen wat ze roepen.

Biografie Silent Disco

Dit gegeven alleen al kan natuurlijk grappige taferelen opleveren, zowel voor de omstanders Pak je een koptelefoon dan kan je ervaren wat de rest al meemaakt, hoor er meteen bij en kan je lekker meeswingen met de rest! Disco door elkaar heen. Er kan voor gekozen worden om tussen kanalen op de koptelefoon te schakelen en zo ook te schakelen tussen 2 verschillende DJs, bijvoorbeeld een disco-dance-classics-DJ en een Nederlandstalige DJ, of tussen een DJ en een live feestband.

Zinderende ervaring

De aanblik van publiek dat elk op hun eigen DJ of band danst, feest, zingt en schreeuwt is natuurlijk des te leuker! Is silent Echt stil? Ja en nee… ;-) Je hoort zonder koptelefoon niets van de DJ of de live band. Maar of het lukt om het publiek van een paar honderd niet te laten meezingen, springen en roepen? Mede hierdoor is een Silent Disco DJ / Silent Band een werkelijk uniek zinderende ervaring voor elk.

Boekingen van Silent Disco

Silent Disco DJ is een danservaring waarbij het feestende publiek met elk een draadloze koptelefoon kan meeluisteren en meefeesten met een of meer DJs.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Silent Disco DJ kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Silent Disco DJ wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Silent Disco DJ wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Silent Disco DJ online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Silent Disco DJ kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Silent Disco DJ boeken

Ben jij benieuwd hoe je Silent Disco DJ kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Silent Disco DJ boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Silent Disco DJ

Silent Disco DJ inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Silent Disco DJ

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Stille disco4 uurinclusief 75 hoofdtelefoons2 personenAllround / Bespreekbaar€995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand