Silent Disco DJ boeken

Meerprijs per 25 headsets, € 150,-, inclusief batterijen en laders
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  4 uur
 • Geluid
  inclusief 75 hoofdtelefoons
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Stille disco
 • Genre
  Allround / Bespreekbaar

Silent Disco DJ is een danservaring waarbij het feestende publiek met een draadloze koptelefoon kan mee-dansen, -luisteren -feesten met een of meer DJs. Of een live band. Silent disco is een dans concept waarbij het feestende publiek met elk een draadloze koptelefoon kan meeluisteren en meedoen met een DJ of zelfs een live band. Silent disco DJ = Silent disco dance eXperience! Als je geen koptelefoon op hebt, zie je iedereen dansen en swingen en vaak ook gezellig meezingen en roepen met de DJ of band. Je snapt even niet waarom ze dansen hoe ze dansen en roepen wat ze roepen.

Silent Disco boeken

Dit gegeven alleen al kan natuurlijk grappige taferelen opleveren, zowel voor de omstanders Pak je een koptelefoon dan kan je ervaren wat de rest al meemaakt, hoor er meteen bij en kan je lekker meeswingen met de rest! Disco door elkaar heen. Er kan voor gekozen worden om tussen kanalen op de koptelefoon te schakelen en zo ook te schakelen tussen 2 verschillende DJs, bijvoorbeeld een disco-dance-classics-DJ en een Nederlandstalige DJ, of tussen een DJ en een live feestband. Het aanblik van publiek dat elk op hun eigen DJ of band danst, feest, zingt en schreeuwt is natuurlijk des te leuker! Is silent Echt stil? Ja en nee… 😉 Je hoort zonder koptelefoon niets van de DJ of de live band. Maar of het lukt om het publiek van een paar honderd niet te laten meezingen, springen en roepen? Mede hierdoor is een Silent Disco DJ / Silent Band een werkelijk uniek zinderende ervaring voor elk. (minder lezen)

Boekingen van Silent Disco

Silent Disco DJ is een danservaring waarbij het feestende publiek met elk een draadloze koptelefoon kan meeluisteren en meefeesten met een of meer DJs.

Direct Silent Disco huren? Klik hier voor boekingen van Silent Disco

Silent Disco DJ boeken

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Silent Disco DJ

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Stille disco4 uurinclusief 75 hoofdtelefoons2 personenAllround / Bespreekbaar€995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand