Tonca boeken

* Coverband * Duur: 2 x 90 minuten * Geluid: exclusief * Bezetting: 4 personen * Genre: Allround / Feest * Inclusief geluid <1000p: € 3475,- / Excl. (eventuele) reiskosten

€2.500,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

TONCA betekent vooral plezier, daarom werd TONCA al snel door het publiek betiteld als “Dé feestband van het Wilde Zuiden”.

Feestband Tonca boeken

Knettergek, lekkere muziek en vooral één ding is zeker: Er wordt pas gestopt als de hele tent op z'n kop staat. Het leven is een feest en dat is ook precies waar het om draait bij deze feestband. Volgens de Toppers is TONCA net iets te bling bling , volgens ome Willem is het gewoon te kinderachtig en volgens de mannen van Metallica mag het ook wel wat minder heftig. Kortom een hilarisch feest der herkenning dat je gezien en gehoord moet hebben!!

Boekingen van feestband Tonca

TONCA werd opgericht in oktober 2003 en bestaat uit vier muzikanten die al heel wat jaren in de meest verschrikkelijke muziekcircuits meedraaien. Het uitgebreide repetoire is gebaseerd op de geweldige jaren 70 en 80 muziek aangevuld met alles wat een feest nodig heeft.

Direct feestband Tonca huren? Klik hier voor boekingen van feestband Tonca

Video afspelen

Tonca boeken

€2.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.295,-
€2.495,-
€2.495,-