De Suskes boeken

Prijs is exclusief (eventuele) brandstoftoeslag
€2.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Feestband
 • Genre
  Feest

ijWil jij De Suskes boeken voor jouw feest of evenement? Op 26 oktober 2009 besloten drie rasmuzikanten, Koos Keus, Sytse Haima en Sipke de Boer, om de Suskes op te richten. Gedurende hun tienjarig bestaan werd de band 2 x door de vakjury van de Party Awards uitgeroepen tot “Beste feestband van Nederland”. En scoorden zij met “Melken doe je zo” een landelijke hit. Daarna volgde de hit “Boeren aan de macht”. Deze single groeide tijdens (en na) de boerenprotesten uit tot een nationale protesthit.

De Suskes boeken

Daarnaast waren er de honderden optredens in feesttenten, kroegen en op buitenpodia. Overal waar deze band speelde zorgden ze voor een geweldige feest. Precies tien jaar na de oprichting, op 26 oktober 2019 vierden zij hun jubileum op grootste wijze. In een met meer dan 2000 mensen afgeladen Sporthal de Trije in Franeker, lieten de Suskes zien waarom zij één van de beste feestbands van Nederland zijn.

Feestband boeken

De band veranderde in 2021 van samenstelling. Drummer Koos Keus besloot om een andere richting in te slaan. Keus werd vervangen door Wouter Bouma. In het voorjaar van 2022 kwamen de Suskes uit met een nieuwe single: “Donders, Machtig Mooi”.

Boekingen van De Suskes

Een echte hit, steevast hard meegezongen door het publiek bij live optredens. Tevens kreeg het veel airplay op de radio. Wie de Suskes boekt is gegarandeerd verzekerd van een topavond en topfeest!

Direct De Suskes boeken? Klik hier voor boekingen van De Suskes

De Suskes boeken

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Suskes

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Feestband3 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage3 personenFeest€2995,-
Feestband3 x 50 minuteninclusief tot 800 personen3 personenFeest€2995,-

Vergelijkbare artiesten

€2.895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand