De Suskes boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Feestband
 • Genre
  Feest

Wil jij De Suskes boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van De Suskes. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Op 26 oktober 2009 besloten drie rasmuzikanten, Koos Keus, Sytse Haima en Sipke de Boer, om de Suskes op te richten. Gedurende hun tienjarig bestaan werd de band 2 x door de vakjury van de Party Awards uitgeroepen tot “Beste feestband van Nederland”. En scoorden zij met “Melken doe je zo” een landelijke hit. Daarna volgde de hit “Boeren aan de macht”. Deze single groeide tijdens (en na) de boerenprotesten uit tot een nationale protesthit.

Biografie De Suskes

Daarnaast waren er de honderden optredens in feesttenten, kroegen en op buitenpodia. Overal waar deze band speelde zorgden ze voor een geweldige feest. Precies tien jaar na de oprichting, op 26 oktober 2019 vierden zij hun jubileum op grootste wijze. In een met meer dan 2000 mensen afgeladen Sporthal de Trije in Franeker, lieten de Suskes zien waarom zij één van de beste feestbands van Nederland zijn.

Feestband boeken

De band veranderde in 2021 van samenstelling. Drummer Koos Keus besloot om een andere richting in te slaan. Keus werd vervangen door Wouter Bouma. In het voorjaar van 2022 kwamen de Suskes uit met een nieuwe single: “Donders, Machtig Mooi”.

Boekingen van De Suskes

Een echte hit, steevast hard meegezongen door het publiek bij live optredens. Tevens kreeg het veel airplay op de radio. Wie de Suskes boekt is gegarandeerd verzekerd van een topavond en topfeest! Ook te boeken als Wintertour voor een voordelig tarief. Informeer vrijblijvend naar de voorwaarden.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig De Suskes kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je De Suskes wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van De Suskes wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij De Suskes online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van De Suskes kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

De Suskes boeken

Ben jij benieuwd hoe je De Suskes kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct De Suskes boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van De Suskes

De Suskes inhuren

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Suskes

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Feestband3 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage3 personenFeest€2995,-
Live bandshow2 x 45 of 1 x 90 minutenexclusief, betreft inprikgage3 personenFeest€2995,-
Live bandshow2 x 45 of 1 x 90 minuteninclusief tot 750 personen3 personenFeest€3295,-
Live bandshow (Wintertour)2 x 45 of 1 x 90 minuteninclusief tot 250 personen3 personenFeest€1995,-

Vergelijkbare artiesten

€2.995,-
€2.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand