Thomas Acda boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  in overleg
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Live act
 • Genre
  NL / Cabaret

Thomas Acda is bij het grote publiek bekend van het populaire duo Acda en De Munnik. Samen met collega Paul de Munnik groeide hij uit tot een van de populairste bands van Nederland. In 2014 besloot het tweetal na 20 jaar uit elkaar te gaan. Als soloartiest heeft Thomas Acda samengewerkt met onder andere Nick Schilder en Jelka van Houten. Ook heeft hij zijn horizon verbreed op andere creatieve vlakken. In 2015 debuteerde hij als schrijver met zijn succesvolle roman ‘Onderweg met roadie’: het boek stond wekenlang in de bestsellerlijst. Met schrijven verdween niet zijn liefde voor muziek.

Thomas Acda boeken

Nadat hij te zien was in het programma ‘Jeroen in California: Songs of Life’ heeft hij samen met Jeroen van Koningsbrugge het nummer ‘Naturally’ uitgebracht.Een optreden van Thomas Acda zorgt er gegarandeerd voor dat uw feest of evenement een succes wordt. Als cabaretier, acteur, regisseur, schrijver én zanger mag Thomas Acda met recht een multitalent genoemd worden.

Boekingen van Thomas Acda

Ook heeft hij de muziek voor de musical ‘De Marathon’ geschreven én gecomponeerd. In maart 2017 verscheen het nieuwe album van Thomas Acda. Hij laat zien dat hij ook als soloartiest zeer succesvol is.

Direct Thomas Acda huren? Klik hier voor boekingen van Thomas Acda

Thomas Acda boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Thomas Acda

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live actin overlegin overleg1 persoonNL / CabaretOp aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag