Boer Harm boeken

Nieuwe hitsensatie in Nederland!
€3.300,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3300,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Rap-act
 • Genre
  Urban / Party

Wil jij Boer Harm boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Boer Harm. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Boer Harm

Boer Harm boeken? Dwars door ’t Midden-Oosten van ons kikkerland struint Boer Harm rond, een rapveteraan met een agrarisch hart. De stikstofproblemen zaten ‘m dwars en maakten ’t lastig om de eindjes aan mekare te knopen. Maar kieken, hij liet zich nie kisten! Hij zette z’n klompen in de rapscene en oh jonge, ’t rap virus greep ‘m stevig vast!

Eigenhandig beats mixen

Boer Harm, holt van fees’n, zuip’n, lekkere wijv’n, wat verbod’n spul en natuurluk zun beest’n. En, je hoef’t oe nie te vroag’n, zun favoriete koe is Bertha! Wat een prachtexemplaar! Alles heeft hij in eigen klauwen. Hij neemt z’n tracks op, knutselt eigenhandig de beats in mekare en mixt en mastert ze tot in de puntjes.

Boekingen van Boer Harm

Boer Harm, een ware one-man-show! Z’n grote droom? Optreden op de legendarische Zwarte Cross en heel Nederland meenemen op z’n boer’n rap avontuur.

Unieke act

Wanneer je Boer Harm (de boeren rapper) boekt voor jouw evenement, garandeer je niet alleen een unieke act die iedereen zal bijblijven, maar ook een avond vol humor, energie en onvervalste boerencharme. Boer Harm brengt een show die zowel het jonge als het oudere publiek aanspreekt. Zijn nummers, doorspekt met verhalen uit het boerenleven en gebracht met een ongeëvenaarde flow, zorgen voor een feest der herkenning en verrassing.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Boer Harm kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Boer Harm wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Boer Harm wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Boer Harm online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Boer Harm kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Boer Harm boeken

Ben jij benieuwd hoe je Boer Harm kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Boer Harm boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Boer Harm

Boer Harm inhuren

€3.300,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Boer Harm

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek2 personenUrban / Party€3300,-

Vergelijkbare artiesten

€3.495,-
€3.495,-
€3.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand