Ruben Annink boeken

O.a. bekend van “Beste Zangers van NL”
€2.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2950,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Pop

Wil jij Ruben Annink boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Ruben Annink. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Ruben Annink maakt met zijn gitaar en volle, kleurrijke stem herkenbare songs. Hij haalt inspiratie uit verhalen van de mensen om hem heen en de ervaringen die hij zelf opdoet.

Ruben Annink boeken

Hij leeft zijn eigen leven, geniet met volle teugen, maakt fouten, valt en staat weer op. Daarmee is hij een inspiratiebron voor veel jongvolwassenen.

Nederlandse zanger boeken

Eerder was Ruben te zien in programma’s als The Voice Kids, De Beste Singer-Songwriter van Nederland en Beste Zangers en hij werkte samen met Ali B, Teske en Jonna Fraser. Afgelopen jaar besloot de charismatische en ietwat rebelse singer-songwriter zijn eigen weg in te slaan met zijn muziek. Hij neemt de regie over zijn leven: “Leef van dag tot dag, niemand heeft je morgen beloofd. Ik wil dat iedereen beseft hoe mooi het leven is.

Boekingen van Ruben Annink

Een 30 minuten durende tapeshow van Ruben Annink én zijn gitarist bestaat uit mashups van eigen repertoire en bekende covers en classics.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Ruben Annink kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Ruben Annink wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Ruben Annink wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Ruben Annink online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Ruben Annink kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Ruben Annink boeken

Ben jij benieuwd hoe je Ruben Annink kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Ruben Annink boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Ruben Annink

Ruben Annink inhuren

€2.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ruben Annink

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Pop€2950,-

Vergelijkbare artiesten

€2.795,-
€2.975,-
€2.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand