Brian Vliem boeken

Extra reiskosten boven 50km vanaf Arnhem
€595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €595,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Engelstalig

Wil jij Brian Vliem boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Brian Vliem. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Brian Vliem

Zanger Brian, intussen ook bekend van”I can see your Voice”, grootste passie is zingen. Hij begon bij de Jumbo als kassamedewerker en mocht daar zingen op de lokale barbecue om vervolgens mee te gaan naar een open oefenrepetitie. Iedereen was razend enthousiast. Hij weet hoe hij het publiek moet betrekken en de juiste nummers af te stemmen op het publiek. Of het nu gaat om een bruiloft of een klein besloten feestje; met Brian is een dikke party gegarandeerd! Zowel Nederlandstalig als Engelstalig, Brian zingt het allemaal. Van Elvis Presley tot The Righteous Brothers.

Boekingen van Brian Vliem

Op slechts 21-jarige leeftijd begon Brian zijn muzikale reis op een buurtbarbecue, maar hij is snel uitgegroeid tot een veelgevraagd artiest op allerlei evenementen, van intieme privéfeestjes en bruiloften tot kroegavonden en grote tent feesten. Onlangs stond hij zelfs op de middenstip van het Gelredome Arnhem, voor een menigte van 14.000 mensen.
Met nummers van iconen als Elvis Presley, Lee Towers, John West, André Hazes en Frank van Etten, belooft Brian een geweldig feest te maken waar hij ook optreedt.

 

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Brian Vliem kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Brian Vliem wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Brian Vliem wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Brian Vliem online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Brian Vliem kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Brian Vliem boeken

Ben jij benieuwd hoe je Brian Vliem kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Brian Vliem boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Brian Vliem

Brian Vliem inhuren

€595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Brian Vliem

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Engelstalig€595,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand