Wilbert Pigmans boeken

Bekend van o.a. “De Toreador”
€1.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Wilbert Pigmans boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Wilbert Pigmans. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Een optreden van Wilbert Pigmans is een ware feestexplosie. Niets is hem te gek, noem een titel en hij zingt het! Wilbert Pigmans wordt daarom ook vaak bestempeld als de wandelende jukebox. Tijdens zijn optredens volgen de actuele hits en medleys elkaar in hoog tempo op. Stilstaan is dus absoluut onmogelijk tijdens een optreden van Wilbert Pigmans.

Biografie Wilbert Pigmans

In 2006 verscheen zijn eerste single met de titel “Meisje Uit Mijn Dromen”. De plaat rouleerde op diverse Nederlandstalige radiostations en kreeg een bescheiden bekendheid. Wilbert trad hierdoor echter wel steeds meer op en kwam zo terecht in de Skihut te Rotterdam waar hij 1 van de vaste huiszangers werd. Hier leerde hij nog meer de mensen te entertainen, op te zwepen, waardoor steeds meer mensen Wilbert Pigmans wilden boeken.

Doorbraak met “De Toreador”

Wilbert “de Toreador” Pigmans bracht in 2019 de nu al legendarische single “De Toreador” uit, in samenwerking met het DJ-duo Opgeblazen. Hiermee werd zijn droom werkelijkheid en brak hij definitief door als artiest, met als gevolg een volle agenda. Als een echte Toreador wind hij het publiek met elk optreden om zijn vingers! Inmiddels kent heel Nederland en België deze hit. De boekingen van Wilbert Pigmans stroomden binnen.

Boekingen van Wilbert Pigmans

Van noord tot zuid, van Spanje tot Oostenrijk, van kroeg tot discotheek, van beachparty tot après-ski feest, overal willen ze nu Wilbert Pigmans boeken en weet hij als geen ander het publiek voor zich te winnen met zijn geweldige performance, en is dan ook een graag geziene gast op feesten en partijen. Zin in een feestje? Senorita, dit is het momento!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Wilbert Pigmans kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Wilbert Pigmans wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Wilbert Pigmans wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Wilbert Pigmans online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Wilbert Pigmans kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Wilbert Pigmans boeken

Ben jij benieuwd hoe je Wilbert Pigmans kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Wilbert Pigmans boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Wilbert Pigmans

Wilbert Pigmans inhuren

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Wilbert Pigmans

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Feest€1995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.695,-
€1.695,-
€1.795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand