Wilbert Pigmans boeken

Bekend van o.a. “De Toreador”
€1.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wilbert Pigmans boeken doe je natuurlijk hier! Wilbert is een rasechte gezellige zanger met een groot entertainment gehalte en opzwepende meezing medley’s. Hij is geboren en een getogen in Den Bosch gaat in zijn jeugdjaren veelvuldig naar single en album presentaties van zangers en zangeressen uit zijn buurt. Daar realiseert hij zich op een gegeven moment, dat hij dit ook wil gaan doen. Zingen dus!.

Wilbert Pigmans boeken

In 2006 verschijnt dan ook zijn eerste single met de titel “Meisje Uit Mijn Dromen”. De plaat rouleerde op diverse Nederlandstalige radiostations en kreeg een bescheiden bekendheid. Wilbert trad steeds meer op en kwam terecht in de Skihut te Rotterdam waar hij 1 van de vaste huiszangers werd. Hier leerde hij nog meer de mensen te entertainen, op te zwepen, waardoor steeds meer mensen Wilbert Pigmans wilden boeken.

Doorbraak met “De Toreador”

Wilbert “de Toreador” Pigmans bracht in 2019 de nu al legendarische single “De Toreador” uit, in samenwerking met het DJ-duo Opgeblazen. Hiermee werd zijn droom werkelijkheid en brak hij definitief door als artiest, met als gevolg een volle agenda. Als een echte Toreador wind hij het publiek met elk optreden om zijn vingers! Inmiddels kent heel Nederland en België deze hit. De boekingen van Wilbert Pigmans stroomden binnen. Een optreden van Wilbert is een ware feestexplosie met alleen maar HITS! Niets is hem te gek, noem een titel en hij zingt het! Wilbert wordt daarom ook vaak bestempeld als de wandelende jukebox. Tijdens zijn optredens volgen de actuele hits en medleys elkaar in hoog tempo op. Stilstaan is dus onmogelijk tijdens een optreden van Wilbert Pigmans, die je bij ons direct online kunt boeken.

Boekingen van Wilbert Pigmans

Van noord tot zuid, van Spanje tot Oostenrijk, van kroeg tot discotheek, van beachparty tot après-ski feest, overal willen ze nu Wilbert Pigmans boeken en weet hij als geen ander het publiek voor zich te winnen met zijn geweldige performance, en is dan ook een graag geziene gast op feesten en partijen.

Direct Wilbert Pigmans boeken? Klik hier voor boekingen van Wilbert Pigmans

Wilbert Pigmans boeken

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Wilbert Pigmans

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Feest€1995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.695,-
€1.695,-
€2.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand