Maxim Froger boeken

Oudste zoon van René & Natasja Froger
€1.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop

Wil jij Maxim Froger boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Maxim Froger. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Hij heeft een bekende achternaam, maar duidelijk zijn eigen stijl: met zijn debuutsingle ‘Wie‘ geeft Maxim Froger het startschot voor zijn muzikale carrière. Nu al een veelbelovend begin voor de zanger die nog veel meer ambitieuze plannen heeft. Eén van de belangrijkste kenmerken van een regelrechte hit is dat je het na één keer horen niet meer uit je hoofd krijgt. Dat is bij ‘Wie’ zeker het geval.

Biografie Maxim Froger

Ook viel de single direct op bij diverse grote radiomakers, zoals 100%NL en Qmusic en werd deze direct Paradeplaat bij Sterren.nl. Ook bij Spotify scoorde hij gelijk meerdere grote playlists, waaronder New Music Friday en Je Moerstaal. Een droomstart, maar toch blijft de zanger bescheiden. “Het was voor mij heel spannend om ‘Wie’ uit te brengen. Het is tenslotte mijn debuut en daarbij durfde ik nog niet eens te dromen van alles wat er nu al gaande is. Ik geniet er echt enorm van en kijk uit naar alles wat er nog komen gaat.” De single gaat over ‘iemand die jou door en door kent’, legt Maxim uit. “In mijn geval ging het over een liefde, dus je kunt het beschouwen als liefdesliedje. Maar als je goed luistert, kan het ook over een broer, zus, ander familielid of goede vriend(in) gaan. Ik probeer dan ook zoveel mogelijk mensen aan te spreken met mijn muziek.”

Bekende zanger boeken

Maxim is trots op het team waarmee hij voor zijn debuutsingle mocht werken. Het team dat onder andere bestaat uit Billy Dans, Project Money en John Dirne zijn niet de eerste de beste in de muziekindustrie. Zij scoorden al eerder hits met o.a. Tino Martin, Bilal Wahib, Kriss Kross Amsterdam, Tiësto, Madonna en nog veel meer. Er is in het diepste geheim gewerkt aan meerdere songs die zullen gaan volgen.

Boekingen van Maxim Froger

Zijn eerste single is duidelijk pop, met een urban randje. “Het is toegankelijk, blijft hangen, de productie en het liedje vond ik te gek. Ik ben blij met deze keuze en in de lijn van ‘Wie’ hebben we nog meer liedjes liggen. In het Nederlands, want dat ligt het dichtst bij mijn hart. Ik sluit voor de toekomst niets uit, maar voor nu past dit het beste bij me.”

Bekende artiesten boeken

Die muzikale toekomst ligt nu voor hem open. Gelukkig maar, want Maxim zit vol ambities. Hij is al zijn hele leven ‘de zoon van’ en grapt dat het tof zou zijn als mensen het ooit hebben over René als ‘de vader van’. “Mijn dromen zijn oneindig: ik wil ooit een Ziggo Dome of zelfs ArenA vullen. Wat dat betreft startte mijn carrière een beetje krom: ik begón ooit op het podium in die ArenA, bij mijn vader en de Toppers. Ik kijk er ontzettend naar uit om heel Nederland kennis te laten maken met mijn muziek en om iedereen met mijn optredens een geweldige avond te bezorgen!”

 

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Maxim Froger kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Maxim Froger wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Maxim Froger wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Maxim Froger online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Maxim Froger kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Maxim Froger boeken

Ben jij benieuwd hoe je Maxim Froger kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Maxim Froger boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Maxim Froger

Maxim Froger inhuren

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Maxim Froger

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonPop€1995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€1.695,-
€1.695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand