Flemming boeken

Richtgage: € 12.500 – € 15.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalige Pop

Flemming boeken voor jouw feest of event? FLEMMING (echte naam Flemming Freddie Viguurs) is frisse, catchy Nederlandstalige pop met een creatieve productie en gevatte teksten. Met zijn vocals op de hit ‘Miss You’ (Tungevaag, Sick Individuals, MARF) stond FLEMMING 14 weken in de Nederlandse Top 40. En in de hitlijsten van verschillende landen in Europa én de Verenigde Staten. ‘Amsterdam’ is de eerste solo single van de zanger na ‘Miss You,’ waarmee hij meteen een authentieke sound neerzet.

Flemming boeken

“Ik heb dit nummer samen met Marcus Adema (MARF) in de auto geschreven onderweg naar een schrijfsessie in Amsterdam. Die ongedwongen sfeer hoor je terug in het nummer. Ondanks mijn Bossche roots blijft Amsterdam voor mij een bijzondere en inspirerende plek.” We hopen dus op veel boekingen van Flemming.

Boekingen van Flemming

Vernoemd naar de zanger van Queen is het geen wonder dat FLEMMING al van jongs af aan actief is in de muziekindustrie. O.a. als songwriter en zanger in verscheidene bands. In 2019 released de zanger zijn Engelstalige debuutalbum. Een bijzondere jongen met een buitengewoon stemgeluid en een brandende ambitie. Op een jonge leeftijd begon Flemming’s passie voor muziek. hij begon in het theater waar hij in drie professionele musicals speelde: Ciske de Rat (kleine Ciske), Joseph and the amazing technicolor dreamcoat & Kruimeltje (Spijker). Wil jij dus ook graag Flemming boeken?

Definitieve keuze voor Nederlands

Een jaar later maakt FLEMMING als soloartiest definitief de keuze voor het Nederlands. FLEMMING stond eerder al in het voorprogramma van Suzan & Freek en Teske de Schepper. Maar ook op Eurosonic Noorderslag en Pinkpop. In 2016 won Flemming het programma Giels Talentenjacht wat voor veel media aandacht en een optreden op Pinkpop zorgde. Ook zijn song Digital Age zorgde voor optredens bij o.a. RTL-Late Night. Flemming bracht in 2019 zijn debuutalbum Black & Grey uit welke inmiddels meer dan 3 miljoen streams telt. Laat de boekingen van Flemming maar komen!

Direct Flemming boeken? Klik hier voor boekingen van Flemming

Flemming boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Flemming

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonNederlandstalige PopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand