Zonzo Basily boeken

Ook bekend van de Basily Boys
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Zonzo Basily boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Zonzo Basily. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Zonzo Basily is al vele jaren een bedreven gipsy jazz gitarist. Als kind speelde hij al mee met het orkest van zijn vader en ooms The Basily Gipsy Band.Zonzo’s techniek en virtuositeit bleef destijds niet lang onopgemerkt. Op zijn veertiende vormde hij met zijn neefen een eigen band The Basily Boys naast de gipsy jazz namen ze een een comercieel nummer op Magrariha al snel werden ze overal herkent met hun prachtige en viturose gitaar spel.

Biografie Zonzo Basily

Dat heeft zich ook vertaald in optredens voor Koningin Maxima en in populaire TV programma’s zoals DWDD, Koffie Max, Vrije Geluiden VPRO, en RTL Late Night. Met The Basily Boys won Zonzo het internationale Gipsy Talent Festival 2009 en bereikte de finale van het SBS TV programma Holland Got Talents. Hoogtepunt evenwel is zijn optreden met Gerard Joling in een 2x uitverkocht Ziggo Dome. Daarnaast is Zonzo is een veel gevraagd (studio-) solist en kan zich moeiteloos aanpassen in diverse muziekstijlen.

Zanger boeken

Zonzo laat weten dat zijn zwager John West hem overgehaald heeft om de microfoon te pakken. ‘Natuurlijk heb ik weleens gezongen tijdens familiefeestjes en in de kroeg.John zei waarom ga je ook gewoon niet zingen ik zei wie ik hahaha . John vond het nu de hoogste tijd worden om dit ook aan het grote publiek te laten horen. Ik had altijd gezegd dat ik gitarist ben en dat blijf ik ook. Toch heb ik nu de stoute schoenen aangetrokken en pak naast me gitaar dan nu ook de microfoon , ik ben de studio in gegaan en een Nederlandstalige versie opgenomen van het bekende lied ‘She bangs’ van Ricky Martin met een vleugje gipsy.

Boekingen Zonzo Basily

Uptempo ,opzwepend , tempramentvol lekker pakkent goed voor in et uitgaansgelegenheden maar absoluut ook geschikt voor op de radiostations. Vele menigingen vinden het een voortreffelijk veelbelovend debuut . Zwager John West heeft een Nederlandse tekst geschreven ‘Laat Je Gaan’. Zonzo weet met nieuwe single Oh What A Kiss de juiste snaar te raken met een Repertoire van het Hollandse tot het Engelse  tot van Barry White Elvis Presley .Met heerlijke volkse accordeonklanken start de nazomer single ‘Oh What A Kiss’ waarmee Zonzo bewijst dat hij een veelzijdige artiest is. Het leven van deze talentvolle gipsy muzikant staat al vele jaren in het teken van muziek. Naast het uitbrengen van eigen singles wordt hij heel vaak gevraagd om voor andere artiesten de gipsy gitaarpartijen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Zonzo Basily kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Zonzo Basily wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Zonzo Basily wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Zonzo Basily online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Zonzo Basily kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Zonzo Basily boeken

Ben jij benieuwd hoe je Zonzo Basily kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Zonzo Basily boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Zonzo Basily

Zonzo Basily inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Zonzo Basily

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstaligOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand